Pisaladière
Pisaladière עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אנשובי, מלח כשר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו Pisaladière", Pisaladière, ו Pisaladière (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל בצל בשמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 8 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רפוי וחום זהוב עמוק, כ 45 דקות יותר. מערבבים טימין קצוץ, מלח ופלפל ולתת מגניב.
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומפיצים עליה בצק עלים.
אופים עד נפוח וזהוב חום, 18 עד 20 דקות.
מורחים תערובת בצל על מאפה, משאיר גבול דק (למעלה pings יהיה להוציא מאפה).
לסדר אנשובי ברשת של ריבועים על בצל ולהגדיר זית באמצע כל ריבוע.
אופים עד מאפה הוא השחמה היטב, 10 עד 15 דקות יותר.
להחליק טארט על לוח ולחתוך לריבועים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* חבילות בצק עלים להשתנות. 3-עוז של Pepperidge החווה. החבילה מכילה 2 גיליונות; אם באמצעות, להפיץ את הסדינים על דפי אפייה נפרדים ופרבקה 12 עד 15 דקות, ולאחר מכן לחלק תוספות בין השניים ואופים 10 עד 12 דקות יותר.