קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Pisang Goreng (פריטר בננה אינדונזית)

Pisang Goreng (פריטר בננה אינדונזית)
פיסאנג גורנג (באנגלית: Pisang Goreng) הוא פריטר בננה אינדונזי. צמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טעם רום, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו אינדונזי נאסי גורנג, Mie Goreng-אטריות מטוגנות אינדונזית, ו אטריות מוקפצות אינדונזיות (באקמי גורנג) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר ואבקת וניל. הפוך באר במרכז, ושופכים חלב, ביצה, חמאה מומסת בטעם רום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ונילאבקת וניל
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים עד חלקה. מקפלים בפרוסות בננה עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3
שמן חום בווק או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
זרוק תערובת בננה על ידי כף לתוך שמן חם. מטגנים עד חום זהוב ופריך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
דַק-דַק-
5
הסר בננות משמן, ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מגישים חם.