קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Pisang Goreng (פריטר בננה אינדונזית)

Pisang Goreng (פריטר בננה אינדונזית)
פיסאנג גורנג (באנגלית: Pisang Goreng) הוא פריטר בננה אינדונזי. צמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טעם רום, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו אינדונזי נאסי גורנג, Mie Goreng-אטריות מטוגנות אינדונזית, ו אטריות מוקפצות אינדונזיות (באקמי גורנג) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר ואבקת וניל. הפוך באר במרכז, ושופכים חלב, ביצה, חמאה מומסת בטעם רום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ונילאבקת וניל
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים עד חלקה. מקפלים בפרוסות בננה עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3
שמן חום בווק או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
זרוק תערובת בננה על ידי כף לתוך שמן חם. מטגנים עד חום זהוב ופריך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
הסר בננות משמן, ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מגישים חם.