קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות20
ציון בריאות11
מגזין

Poblano ובוריטוס שעועית מטוגנת

Poblano ובוריטוס שעועית מטוגנת
המתכון Poblano ובוריטוס שעועית מטוגנת מוכן בערך 20 דקות. וזה בהחלט עצום צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. סע לחנות ותביא סלסה, גבינת מונטריי ג'ק, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו בוריטוס שעועית מטוגנת, בוריטוס שעועית מטוגנת גבינה, ו בטטה, דוחן, המבורגרים שעועית מטוגנת עם קרם אבוקדו Poblano קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחית אבוקדו עם רוטב ושום בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים 2 כפות. של תערובת אבוקדו על כל טורטייה; העליון עם 1/3 כוס של צ ' ילי בשילוב שעועית מטוגנת ו 1 כף. של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3
להפשיל, תוחב בשני הצדדים של כל טורטייה כפי שאתה מגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
למעלה עם כל תערובת אבוקדו הנותרים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.