Poblano מפוחלץ צ'יילס (
צריך מנה צמחונית בצד? צ'ילי Poblano ממולא ( יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שן שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), קינואה ממולא Poblano צ'יילס, ו צ'ילי Poblano ממולא תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את העגבניות, שום ובצל בבלנדר. להתמזג עד חלקה. במחבת סאוט בינונית, מחממים את השמן מעל חום בינוני.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים את הגבינה ואת אורגנו בקערה קטנה.
חותכים חריץ דרך צד אחד של הצ 'ילי החרוך וממלאים כל צ' ילה עם 1/4 כוס של תערובת הגבינה. קרוב עם קיסמים כדי להחזיק את המילוי במקום. בקערה בינונית, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את החלבונים ביצה על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את חלמון הביצה וממשיכים להכות על 1 דקה.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחה תוך כ-3 דקות.) לדלות את צ ' ילי מלא בקמח עד מכוסה לחלוטין. לנער את כל קמח עודף, ואז לטבול את צ ' ילי לתוך תערובת הביצה, עד מצופה היטב. מטגנים עד חום זהוב ולנקז על מגבות נייר.
מסדרים את הצ ' ילי על מגש הגשה, כפית את הרוטב על גבי ומגישים.