Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה
Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפלים poblano, שעועית, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: Poblanos ממולא עם שעועית שחורה וגבינה, בשר טחון, שעועית שחורה וקינואה ממולאים Poblanos, ו בננות מטוגנות עם שעועית שחורה, פובלנוס קלוי, אבוקדו ובצל אדום כבוש.
הוראות
מניחים את האורז במסננת או מסננת בסדר רשת ולשטוף מתחת למים קרים עד המים זורמים.
מערבבים את האורז, מים נמדדים, ו 3/4 כפית מלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך; מבשלים עד שהמים נספגים לחלוטין, כ -10 דקות (האורז יהיה מעט לא מבושל).
הסר את המכסה והנח את המחבת בצד כדי לאפשר לאורז להתקרר. בינתיים, להכין את הפלפלים.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע (כמו בעת גילוף פנס ג'ק-o'), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה ממולא את הפלפלים-להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
הסר וזרוק כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים; הגדר את הפלפלים בצד.
מניחים את השעועית בקערה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה או האחורי של מזלג, מועכים אותם קלות (כמה שעועית שלמה צריך להישאר).
מוסיפים את העגבניות, הבצלונים, Cotija, שמנת חמוצה, כוסברה, כמון, פלפל שחור נמדד, ואת כף הנותרים של מלח ומערבבים עד בשילוב שווה. מערבבים בעדינות את האורז המקורר. לטעום את התערובת, ואם יש צורך, מתבלים עם יותר מלח ופלפל. (שים לב כי המילוי צריך להיות די מלוח כדי לפצות על כך שאין מלח על הפלפלים.) מחלקים את תערובת האורז ל 6 מנות שוות. דחוף כל פלפל עם המילוי, תחליף את הכובעים, ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 2 קיסמים דרך כל כובע והחוצה את הצדדים של כל פלפל כדי לאבטח אותם בזמן על הגריל; להפריש עד מוכן לבשל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
מניחים את הפלפלים הממולאים בצדדים ומכסים את הגריל. גריל, מתגלגל כל פלפל רבע סיבוב כל 7 דקות בערך לבשל את כל ארבעת הצדדים, עד המילוי חם, עורות הפלפלים חרוכים היטב, והבשר רך למגע, על 30 דקות בסך הכל.
הסר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי לאורכו.שיוך משקאות: Dos Equis אמבר, מקסיקו. לאגר ענבר רך מפגיש את הפלפלים בגריל רך ושעועית שחורה אדמתית. אם אתה זורק כמה פלפלים חריפים או סלסה על גבי poblanos הממולא, Equis Dos יהיה להרגיע את החום. אחרת זה רק אור צמא מרווה עבור מה הוא צלחת צפופה למדי.