קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Polpette di Vitello, Tonnato Style

Polpette di Vitello, Tonnato Style
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Polpette di Vitello, סגנון Tonnato יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 523 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חומץ יין, באמת אנשובי שמן, מרווה גן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: בורגר Vitello Tonnato, צלי עגל קר-Vitello Tonnato מתוך סיר הלחץ שלך|, ו פיקטו די ויטלו.

הוראות

1
התחל על ידי ביצוע רוטב tonnato, זה יעשה את הדברים קלים יותר אם אתה עושה את זה קודם. בקערה של מעבד מזון קטן להוסיף שתי ביצים - - הזמנת שתי ביצים עבור פולפט, ולהתחיל לעבד כאילו אתה עושה מיונז (למעשה אתה) על ידי בהדרגה לטפטף עד חצי או יותר של שמן זית עם המנוע פועל. כאשר המיונז שלה לעצור ולהוסיף את הטונה ואת אנשובי ופשוט התזה קטנה של חומץ. Pulse זה עד חלק וקרם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את הרוטב דרך מסננת גסה כגון טאמיס. מניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עבור כדורי בשר; לקרוע את הלחם ומפזרים מים קרים וחומץ לבן רק כדי לרכך אותו.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
קוצצים את המרווה דק למדי. יש כלים לכך; או סכין חדה מאוד או אפילו טוב יותר mezzaluna.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
לרכך את השאלוט
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
6
בקערה גדולה, אחד שבו אתה יכול להתאים את שתי הידיים שלך, לשלב את הבשר, הביצים, שאלוט ואת המרווה. לסחוט כמה שיותר נוזלים מן הלחם ולעבוד את זה לתוך תערובת הבשר עם הידיים שפשוף. מלח ים כאן יהיה טוב. גם פלפל טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
קבל סיר של מים רותחים, להוסיף מלח ולהפחית לרתיחה. בינתיים (בינתיים חשש), ליצור תערובת עגל לתוך קציצות קטנות, קטנות מאוד. כמו הגודל של כדור פינג פונג.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים רק טיפת חומץ למים הבוערים. עבודה רק אחד או שניים בכל פעם בהתחלה להוסיף כדורי הבשר שלך לנוזל הציד הלא חוקי. שמור על החום ב מבשלים יציב. לאחר כ -15 דקות כפית אחת החוצה ולבדוק עבור doneness. הם חייבים להיות מבושלים כל הדרך. כאשר הם נעשים לגרוף החוצה על מחבת סדין לנוח לרגע או משהו כזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
עכשיו הצלפים. רכשת צלפים ממש מעולים, נכון? אוקיי, גם לאפשר אלה כדי לספוג במים קרים. כאשר אתה מקבל מוכן צלחת דברים, בזהירות לנקז את המים באמצעות הידיים או מסננת. הצלפים נמצאים שם כדי לסיים את הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
עכשיו, על כל צלחת מתאבן מצקת קצת רוטב, לפזר כמה צלפים ולהוסיף כדורי הבשר הצונן שלך. E וואלה!
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת