קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Popover נקניק

Popover נקניק
Popover נקניק דורש סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, תירס, גבעולי פטריות וחתיכות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים Popover, עוגת ריבס Popover, ו Popover אספרגוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז מחבת מרובעת 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים תירס, פטריות, 1/2 כוס גבינת מונטריי ג ' ק, ו 1/2 יכול בצל מטוגן צרפתי לתוך נקניק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים תערובת לתוך מחבת מרובע מוכן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטאטא קמח, חלב, ביצים, שמן, אבקת צ ' ילי יחד בקערה עד חלקה; לשפוך על תערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. תערובת העליון עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מונטריי ג ' ק ו 1/2 יכול בצל מטוגן צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים עד גבינה מותכת, על 3 יותר דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®