Popover נקניק דורש סביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, תירס, גבעולי פטריות וחתיכות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים Popover, עוגת ריבס Popover, ו Popover אספרגוס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז מחבת מרובעת 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים תירס, פטריות, 1/2 כוס גבינת מונטריי ג ' ק, ו 1/2 יכול בצל מטוגן צרפתי לתוך נקניק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
בצל מטוגן צרפתי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים תערובת לתוך מחבת מרובע מוכן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטאטא קמח, חלב, ביצים, שמן, אבקת צ ' ילי יחד בקערה עד חלקה; לשפוך על תערובת נקניק.