Porcini בשר חזיר Tenderloin
חזיר penderloin פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 655 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר פילה, חמאה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה ממולא פטריות פורצ'יני, בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, ו חזיר, פורצ'יני, קציץ בשר..
הוראות
בכוס מדידה גדולה, מערבבים יחד שמן זית, הרבס דה פרובנס ושום.
מניחים tenderloin במחבת אפייה גדולה, מלבנית.
יוצקים תערובת שמן זית על בשר, ולהפוך את המעיל. כיסוי, ומקרר במשך 3 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). להשרות פטריות במים חמים רותחים במשך 10 דקות כדי rehydrate.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך כל המרינדה הנותרים.
מניחים בשר במחבת חמה, וחום באופן שווה. להחזיר בשר לתבנית אפייה.
מבשלים tenderloin בתנור שחומם מראש על 15 עד 20 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר מהתנור, ולאפשר לו לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, לשלב את המים שבהם הפטריות היו ספוגות, קוניאק, מיץ לימון, ושאלוט בסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהנוזל כמעט נעלם.
יוצקים בקרם. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. קוצצים פטריות ומערבבים לתוך הרוטב. המשך לבשל עד שהרוטב יתעבה. מערבבים בחמאה ודבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.