קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

Porcini בשר חזיר Tenderloin

Porcini בשר חזיר Tenderloin
חזיר penderloin פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 655 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר פילה, חמאה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה ממולא פטריות פורצ'יני, בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין, ו חזיר, פורצ'יני, קציץ בשר..

הוראות

1
בכוס מדידה גדולה, מערבבים יחד שמן זית, הרבס דה פרובנס ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מניחים tenderloin במחבת אפייה גדולה, מלבנית.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
יוצקים תערובת שמן זית על בשר, ולהפוך את המעיל. כיסוי, ומקרר במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). להשרות פטריות במים חמים רותחים במשך 10 דקות כדי rehydrate.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר בשר מן המרינדה, ולהשליך כל המרינדה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מניחים בשר במחבת חמה, וחום באופן שווה. להחזיר בשר לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מבשלים tenderloin בתנור שחומם מראש על 15 עד 20 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור, ולאפשר לו לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
בינתיים, לשלב את המים שבהם הפטריות היו ספוגות, קוניאק, מיץ לימון, ושאלוט בסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד שהנוזל כמעט נעלם.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוניאקקוניאק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
11
יוצקים בקרם. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך. קוצצים פטריות ומערבבים לתוך הרוטב. המשך לבשל עד שהרוטב יתעבה. מערבבים בחמאה ודבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מגישים מעל פילה פרוסה.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות בודגה נורטון Malbec Reserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"עסיסי וקטיפה, עם שכבות של אוכמניות פירות boysenberry augumented עם מוקה, גרפיט הערות פרחוניות. סיום מוצק ועסיסי."משקיף היין