קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Portobello Quesadillas עם פיקו דה גאלו

Portobello Quesadillas עם פיקו דה גאלו
Quesadillas Portobello עם פיקו דה גאלו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 178 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, טורטיות קמח, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו Portobello עם פיקו דה גאלו, Portobello בגריל וטאקו Poblano עם פיקו דה גאלו, ו טורטיות בשר טחון פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין פיקו דה גאלו, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
כדי להכין quesadillas, לבשל pancetta במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר את pancetta מחבת עם כפית מחוררת; מקום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים פטריות לטפטופים במחבת; לטפטף 6 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים פטריות לפנצ ' טה בקערה; זורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
נגב את המחבת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים 2 כפות גבינה על כל אחד טורטיות 4; העליון כל אחד עם 1/2 תערובת פטריות כוס, 2 כפות גבינה, ו 1 טורטייה. בעדינות מעיל טורטיות העליון עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מקום 1 קסדייה במחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד טורטיות הם השחמה קלות. להפריש ולשמור חם. חזור על הליך עם quesadillas הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חותכים כל quesadilla ל 6 פלחי.
11
מגישים עם פיקו דה גאלו ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.