Pots de Crème Javanaise
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירים De Crème Javanaise. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חלמונים, אבקת אספרסו מיידית, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, סירים דה קרם ~ אספרסו קרם, ו סירי הקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה לבשל 1/4 כוס הסוכר מעל חום מתון, ערבוב עם מזלג, עד שהוא נמס וקרמל זהוב, להוסיף בזהירות 1/4 כוס מים (לשפוך אותו לתוך הצד של המחבת), ומבשלים את התערובת, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את השוקולד, ערבוב עד שהוא נמס. בקערה להקציף את החלמונים ואת כל הביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר ולהוסיף את תערובת השוקולד, לטאטא.
לטאטא בחלב, צרוב, בזרם, אבקת האספרסו, הוניל, וקורט של מלח. מסננים את פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה אחרת, לרפרף את הקצף, ולחלק את פודינג בין שישה 2/3 כוס סיר de crème סירים או ramekins.
שים את הסירים במחבת אפייה, להוסיף מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע שליש את הצדדים של הסירים, ולכסות את הסירים עם המכסים שלהם או לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר.
אופים את פודינג באמצע תנור 300°f. שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שהם פשוט להגדיר, לתת להם להתקרר לחלוטין, חשוף, ומקרר אותם, מכוסה, במשך 3 שעות, או עד שהם קרים. פודינג עשוי להתבצע 1 יום מראש נשמר מכוסה ומקורר.
מקשטים כל פודינג עם שושנה של קצפת ופול קפה שוקולד.