Poussin al Mattone
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך ציר עוף, גרידת לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוף קלברי אל מאטון, פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה, ו פוסין צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: לבנה עטופה בנייר אלומיניום
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מערבבים את הכמון, פימנטון, 1 של שיני שום, רוזמרין, גרידת לימון, חצי מיץ לימון, פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית שמן זית ומלח קמצוץ בקערה קטנה. לעסות בעדינות את התבלין לשפשף על כל הציפור, להיזהר לא לקרוע את העור.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית על חום בינוני גבוה.
מפזרים את הפוסין עם מלח, ומניחים במחבת, עור בצד למטה.
הנח את הלבנה עטופה בנייר כסף על גבי הציפור כדי ללחוץ אותה לתוך המחבת. מבשלים את הפוסין עד העור הוא חום זהוב כהה מקסים, על 7 דקות. הפוך את הציפור ולהמשיך לבשל, ללא הלבנה, עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה לפחות 150 מעלות F, 5 עד 7 דקות יותר.
מעבירים את הפוסין למגש נייר קלף וממשיכים לבשל בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הבשר מגיעה ל-165 מעלות פ'.
בינתיים, להסיר את השומן העודף מן המחבת סאוט ויוצקים את היין הלבן, הנותרים מיץ לימון ושום. גרוטאות את כל חתיכות חומות דבוקות לתחתית המחבת ומבשלים על חום גבוה עד היין מופחת על ידי יותר ממחצית.
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד מעט מעובה. לטעום ולהתאים את התיבול.
מסדרים את הפוסין על צלחת, ולכפות את המיצים על גבי.