קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

Poussin al Mattone

Poussin al Mattone
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך ציר עוף, גרידת לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוף קלברי אל מאטון, פולו אל מאטון: עוף מתחת ללבנה, ו פוסין צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: לבנה עטופה בנייר אלומיניום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים את הכמון, פימנטון, 1 של שיני שום, רוזמרין, גרידת לימון, חצי מיץ לימון, פתיתי פלפל אדומים, 1 כפית שמן זית ומלח קמצוץ בקערה קטנה. לעסות בעדינות את התבלין לשפשף על כל הציפור, להיזהר לא לקרוע את העור.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
רוזמריןרוזמרין
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים את הפוסין עם מלח, ומניחים במחבת, עור בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
פוסיןפוסין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הנח את הלבנה עטופה בנייר כסף על גבי הציפור כדי ללחוץ אותה לתוך המחבת. מבשלים את הפוסין עד העור הוא חום זהוב כהה מקסים, על 7 דקות. הפוך את הציפור ולהמשיך לבשל, ללא הלבנה, עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה לפחות 150 מעלות F, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פוסיןפוסין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
7
מעבירים את הפוסין למגש נייר קלף וממשיכים לבשל בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית של החלק העבה ביותר של הבשר מגיעה ל-165 מעלות פ'.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
8
בינתיים, להסיר את השומן העודף מן המחבת סאוט ויוצקים את היין הלבן, הנותרים מיץ לימון ושום. גרוטאות את כל חתיכות חומות דבוקות לתחתית המחבת ומבשלים על חום גבוה עד היין מופחת על ידי יותר ממחצית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
יין לבןיין לבן
שוםשום
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את ציר העוף ומבשלים עד מעט מעובה. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
תיבולתיבול
10
מסדרים את הפוסין על צלחת, ולכפות את המיצים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פוסיןפוסין