Puckering עבור אשכוליות: אשכולית ג'לטין ועוגת מזון מלאך
Puckering המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר של ממתקים, גרידת אשכולית 1, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לטין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח אוכמניות, אננס ולימון שמנת ג'לטין כקינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת מזון מלאך אשכוליות, עוגת שכבות מזון מלאך עם קצפת קוקוס וסירופ אשכוליות, ו עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפעל קצת מים קרים לתוך מחבת 8x8, 9x9 או 9x13 (ככל שהשטח של המחבת גדול יותר, כך יהיה דק יותר הג ' לטין המוגמר). לנגב את רוב המים עם מגבת מטבח נקייה, משאיר רק סרט דק של מים על פני השטח הפנימי של המחבת. לעטוף גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על המחבת ולחץ בעדינות פלסטיק לתוך הפינות של המחבת, בעדינות להחליק אותו על הצדדים והחלק התחתון של המחבת כמו שאתה הולך. תניח את פאן בצד.
ממלאים קערה גדולה עם כמה כוסות קרח ומי ברז קרים מאוד. משרים את עלי הג ' לטין במי הקרח במשך כ 5 דקות, עד רך וגמיש. לסחוט כמה שיותר מים ומניחים את הג ' לטין בסיר בינוני. הערה: עלה ג ' לטין הוא הרבה יותר קל לשימוש בכמות זו. אם משתמשים באבקת ג ' לטין, מערבבים עם הסוכר לפני ההתזה על פני השטח של 3 כוסות של נוזל. אל תערבבי. השאירו את הג 'לטין לפרוח במשך 5 עד 10 דקות לפני הוספת גרידה וחימום בעדינות ערבוב התערובת עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין. משם, בצע את המתכון כפי שנכתב.
מניחים מחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד שכל הג ' לטין נמס. מכסה סיר ומניח בצד במשך כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
5
מערבבים לאט את מיץ האשכוליות הנותר. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר, לחיצה על המוצקים במסננת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יוצקים את תערובת הג ' לטין לתוך מחבת ניילון מצופה ולהעביר בזהירות את המחבת למקרר כדי להירגע לחלוטין. לאחר הג ' לטין מוגדר, בעדינות להרים אותו מתוך המחבת באמצעות לעטוף פלסטיק כמו ידיות. באמצעות מרית קיזוז מתכת או האחורי של סכין טבול במים חמים, לחתוך את הג ' לטין לקוביות מסודרות. ניתן להגיש אותם באופן מיידי או לשמור אותם במיכל אטום היטב במקרר למשך שבוע אחד.
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דק
10
הוסף כ 1/4 של סוכר מגורען להכות את הלבנים (עם מצורף whisk אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית-נמוכה. לאחר הלבנים הם קצף ביסודיות, להגדיל את המהירות בינוני בהדרגה להוסיף כמחצית הנותרים סוכר. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה כמו הלבנים להיות מבריק ואטום, ובהדרגה להוסיף את כל אבל כף האחרונה או כך של הסוכר שנותר. לשפשף את גרגרי וניל שעועית לתוך הסוכר הנותר. שוט לבנים עד פסגות מבריק צפוף אבל עדיין גמיש-בינוני מוצק. בשלב האחרון של להכות את הלבנים, להוסיף את סוכר וניל שוט רק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
להפוך את הלבנים לתוך קערה גדולה מאוד, רחבה ערבוב, בעדינות לקפל בערך 1/3 של החומרים יבשים מנופה (קמח סוכר קונדיטור), רק עד שהם מופצים היטב, לא משולב בצורה אחידה.
מפזרים את ההתלהבות על פני השטח של תערובת זו, תוך שימוש רק שניים או שלושה משיכות, בעדינות לקפל את ההתלהבות לתוך הבלילה.
13
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים הנותרים ומקפלים בעדינות רק כדי להפיץ.
14
הוסף את שאר החומרים יבשים לקפל בעדינות עד משולב היטב ולא ורידים של להישאר יבש. (כי עוגות מזון מלאכים לקבל את כל נפח ומרקם שלהם החלבון ביצה מוכה, חשוב לטפל הלבנים בעדינות כפי שאתה לשלב את החומרים יבשים. אל תדאג אם ורידים של מרכיבים יבשים או גרידה נשארים גלויים לאחר התוספות הראשונות. המתן עד התוספת הסופית של יבש לקפל הכל ביסודיות. זה ימנע הרבה נפח אבוד.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
15
להפוך את התערובת למחבת צינור סטנדרטי ungreased.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
אופים במשך 40-50 דקות עד העוגה מעיינות בחזרה למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. אם מחבת הצינור יש "רגליים", מיד להפוך את המחבת על רגליה ולאפשר להתקרר לחלוטין. אם למחבת אין רגליים, הפוך אותה מעל בקבוק כבד (מחליק את המרכז החלול של מחבת הצינור על הצוואר של הבקבוק), ולאפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.** לאחר העוגה התקררה, בעדינות להפעיל סכין דק סביב החלק החיצוני ומרכז העוגה בעדינות לנער מתוך המחבת. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
הערה: * * * לא משנה כמה טוב עשה עוגת מזון מלאך הוא, אם אתה לקרר אותו באותו כיוון כמו שאתה אפית אותו, כוח המשיכה תעשה מה כוח המשיכה עושה לדחוס את העוגה כפי שהוא מתקרר, מבטל את כל העבודה הקשה שלך. הפיכת העוגה כדי להתקרר תבטיח את התוצאה הגבוהה ביותר, המענג ביותר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)