קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

Puckering עבור אשכוליות: אשכולית ג'לטין ועוגת מזון מלאך

Puckering עבור אשכוליות: אשכולית ג'לטין ועוגת מזון מלאך
Puckering המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר של ממתקים, גרידת אשכולית 1, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לטין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח אוכמניות, אננס ולימון שמנת ג'לטין כקינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת מזון מלאך אשכוליות, עוגת שכבות מזון מלאך עם קצפת קוקוס וסירופ אשכוליות, ו עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל קצת מים קרים לתוך מחבת 8x8, 9x9 או 9x13 (ככל שהשטח של המחבת גדול יותר, כך יהיה דק יותר הג ' לטין המוגמר). לנגב את רוב המים עם מגבת מטבח נקייה, משאיר רק סרט דק של מים על פני השטח הפנימי של המחבת. לעטוף גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על המחבת ולחץ בעדינות פלסטיק לתוך הפינות של המחבת, בעדינות להחליק אותו על הצדדים והחלק התחתון של המחבת כמו שאתה הולך. תניח את פאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ממלאים קערה גדולה עם כמה כוסות קרח ומי ברז קרים מאוד. משרים את עלי הג ' לטין במי הקרח במשך כ 5 דקות, עד רך וגמיש. לסחוט כמה שיותר מים ומניחים את הג ' לטין בסיר בינוני. הערה: עלה ג ' לטין הוא הרבה יותר קל לשימוש בכמות זו. אם משתמשים באבקת ג ' לטין, מערבבים עם הסוכר לפני ההתזה על פני השטח של 3 כוסות של נוזל. אל תערבבי. השאירו את הג 'לטין לפרוח במשך 5 עד 10 דקות לפני הוספת גרידה וחימום בעדינות ערבוב התערובת עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין. משם, בצע את המתכון כפי שנכתב.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים לסיר: כוס מים, סוכר, חזה ו -2 כוסות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מניחים מחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד שכל הג ' לטין נמס. מכסה סיר ומניח בצד במשך כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מערבבים לאט את מיץ האשכוליות הנותר. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר, לחיצה על המוצקים במסננת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יוצקים את תערובת הג ' לטין לתוך מחבת ניילון מצופה ולהעביר בזהירות את המחבת למקרר כדי להירגע לחלוטין. לאחר הג ' לטין מוגדר, בעדינות להרים אותו מתוך המחבת באמצעות לעטוף פלסטיק כמו ידיות. באמצעות מרית קיזוז מתכת או האחורי של סכין טבול במים חמים, לחתוך את הג ' לטין לקוביות מסודרות. ניתן להגיש אותם באופן מיידי או לשמור אותם במיכל אטום היטב במקרר למשך שבוע אחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבור עוגת מזון מלאך-עושה 1 עוגת מזון מלאך סטנדרטי, 8-12 מנות -
מרכיבים שתצטרך
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)
8
מחממים תנור ל 177°. לנפות יחד סוכר וקמח ממתקים פעמיים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
10
הוסף כ 1/4 של סוכר מגורען להכות את הלבנים (עם מצורף whisk אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית-נמוכה. לאחר הלבנים הם קצף ביסודיות, להגדיל את המהירות בינוני בהדרגה להוסיף כמחצית הנותרים סוכר. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה כמו הלבנים להיות מבריק ואטום, ובהדרגה להוסיף את כל אבל כף האחרונה או כך של הסוכר שנותר. לשפשף את גרגרי וניל שעועית לתוך הסוכר הנותר. שוט לבנים עד פסגות מבריק צפוף אבל עדיין גמיש-בינוני מוצק. בשלב האחרון של להכות את הלבנים, להוסיף את סוכר וניל שוט רק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
להפוך את הלבנים לתוך קערה גדולה מאוד, רחבה ערבוב, בעדינות לקפל בערך 1/3 של החומרים יבשים מנופה (קמח סוכר קונדיטור), רק עד שהם מופצים היטב, לא משולב בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
12
מפזרים את ההתלהבות על פני השטח של תערובת זו, תוך שימוש רק שניים או שלושה משיכות, בעדינות לקפל את ההתלהבות לתוך הבלילה.
13
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים הנותרים ומקפלים בעדינות רק כדי להפיץ.
14
הוסף את שאר החומרים יבשים לקפל בעדינות עד משולב היטב ולא ורידים של להישאר יבש. (כי עוגות מזון מלאכים לקבל את כל נפח ומרקם שלהם החלבון ביצה מוכה, חשוב לטפל הלבנים בעדינות כפי שאתה לשלב את החומרים יבשים. אל תדאג אם ורידים של מרכיבים יבשים או גרידה נשארים גלויים לאחר התוספות הראשונות. המתן עד התוספת הסופית של יבש לקפל הכל ביסודיות. זה ימנע הרבה נפח אבוד.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
15
להפוך את התערובת למחבת צינור סטנדרטי ungreased.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
אופים במשך 40-50 דקות עד העוגה מעיינות בחזרה למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. אם מחבת הצינור יש "רגליים", מיד להפוך את המחבת על רגליה ולאפשר להתקרר לחלוטין. אם למחבת אין רגליים, הפוך אותה מעל בקבוק כבד (מחליק את המרכז החלול של מחבת הצינור על הצוואר של הבקבוק), ולאפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.** לאחר העוגה התקררה, בעדינות להפעיל סכין דק סביב החלק החיצוני ומרכז העוגה בעדינות לנער מתוך המחבת. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
הערה: * * * לא משנה כמה טוב עשה עוגת מזון מלאך הוא, אם אתה לקרר אותו באותו כיוון כמו שאתה אפית אותו, כוח המשיכה תעשה מה כוח המשיכה עושה לדחוס את העוגה כפי שהוא מתקרר, מבטל את כל העבודה הקשה שלך. הפיכת העוגה כדי להתקרר תבטיח את התוצאה הגבוהה ביותר, המענג ביותר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)