Puckering עבור אשכוליות: אשכולית ג'לטין ועוגת מזון מלאך
Puckering המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר של ממתקים, גרידת אשכולית 1, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לטין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח אוכמניות, אננס ולימון שמנת ג'לטין כקינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת מזון מלאך אשכוליות, עוגת שכבות מזון מלאך עם קצפת קוקוס וסירופ אשכוליות, ו עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל קצת מים קרים לתוך מחבת 8x8, 9x9 או 9x13 (ככל שהשטח של המחבת גדול יותר, כך יהיה דק יותר הג ' לטין המוגמר). לנגב את רוב המים עם מגבת מטבח נקייה, משאיר רק סרט דק של מים על פני השטח הפנימי של המחבת. לעטוף גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על המחבת ולחץ בעדינות פלסטיק לתוך הפינות של המחבת, בעדינות להחליק אותו על הצדדים והחלק התחתון של המחבת כמו שאתה הולך. תניח את פאן בצד.
ממלאים קערה גדולה עם כמה כוסות קרח ומי ברז קרים מאוד. משרים את עלי הג ' לטין במי הקרח במשך כ 5 דקות, עד רך וגמיש. לסחוט כמה שיותר מים ומניחים את הג ' לטין בסיר בינוני. הערה: עלה ג ' לטין הוא הרבה יותר קל לשימוש בכמות זו. אם משתמשים באבקת ג ' לטין, מערבבים עם הסוכר לפני ההתזה על פני השטח של 3 כוסות של נוזל. אל תערבבי. השאירו את הג 'לטין לפרוח במשך 5 עד 10 דקות לפני הוספת גרידה וחימום בעדינות ערבוב התערובת עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין. משם, בצע את המתכון כפי שנכתב.
מוסיפים לסיר: כוס מים, סוכר, חזה ו -2 כוסות מיץ.
מניחים מחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד שכל הג ' לטין נמס. מכסה סיר ומניח בצד במשך כ -20 דקות.
מערבבים לאט את מיץ האשכוליות הנותר. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר, לחיצה על המוצקים במסננת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר. להשליך מוצקים.
יוצקים את תערובת הג ' לטין לתוך מחבת ניילון מצופה ולהעביר בזהירות את המחבת למקרר כדי להירגע לחלוטין. לאחר הג ' לטין מוגדר, בעדינות להרים אותו מתוך המחבת באמצעות לעטוף פלסטיק כמו ידיות. באמצעות מרית קיזוז מתכת או האחורי של סכין טבול במים חמים, לחתוך את הג ' לטין לקוביות מסודרות. ניתן להגיש אותם באופן מיידי או לשמור אותם במיכל אטום היטב במקרר למשך שבוע אחד.
עבור עוגת מזון מלאך-עושה 1 עוגת מזון מלאך סטנדרטי, 8-12 מנות -
מחממים תנור ל 177°. לנפות יחד סוכר וקמח ממתקים פעמיים ולהניח בצד.
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד חובה כבד.
הוסף כ 1/4 של סוכר מגורען להכות את הלבנים (עם מצורף whisk אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית-נמוכה. לאחר הלבנים הם קצף ביסודיות, להגדיל את המהירות בינוני בהדרגה להוסיף כמחצית הנותרים סוכר. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה כמו הלבנים להיות מבריק ואטום, ובהדרגה להוסיף את כל אבל כף האחרונה או כך של הסוכר שנותר. לשפשף את גרגרי וניל שעועית לתוך הסוכר הנותר. שוט לבנים עד פסגות מבריק צפוף אבל עדיין גמיש-בינוני מוצק. בשלב האחרון של להכות את הלבנים, להוסיף את סוכר וניל שוט רק עד משולב היטב.
להפוך את הלבנים לתוך קערה גדולה מאוד, רחבה ערבוב, בעדינות לקפל בערך 1/3 של החומרים יבשים מנופה (קמח סוכר קונדיטור), רק עד שהם מופצים היטב, לא משולב בצורה אחידה.
מפזרים את ההתלהבות על פני השטח של תערובת זו, תוך שימוש רק שניים או שלושה משיכות, בעדינות לקפל את ההתלהבות לתוך הבלילה.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים הנותרים ומקפלים בעדינות רק כדי להפיץ.
הוסף את שאר החומרים יבשים לקפל בעדינות עד משולב היטב ולא ורידים של להישאר יבש. (כי עוגות מזון מלאכים לקבל את כל נפח ומרקם שלהם החלבון ביצה מוכה, חשוב לטפל הלבנים בעדינות כפי שאתה לשלב את החומרים יבשים. אל תדאג אם ורידים של מרכיבים יבשים או גרידה נשארים גלויים לאחר התוספות הראשונות. המתן עד התוספת הסופית של יבש לקפל הכל ביסודיות. זה ימנע הרבה נפח אבוד.)
להפוך את התערובת למחבת צינור סטנדרטי ungreased.
אופים במשך 40-50 דקות עד העוגה מעיינות בחזרה למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. אם מחבת הצינור יש "רגליים", מיד להפוך את המחבת על רגליה ולאפשר להתקרר לחלוטין. אם למחבת אין רגליים, הפוך אותה מעל בקבוק כבד (מחליק את המרכז החלול של מחבת הצינור על הצוואר של הבקבוק), ולאפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.** לאחר העוגה התקררה, בעדינות להפעיל סכין דק סביב החלק החיצוני ומרכז העוגה בעדינות לנער מתוך המחבת. תחתוך ותגיש.
הערה: * * * לא משנה כמה טוב עשה עוגת מזון מלאך הוא, אם אתה לקרר אותו באותו כיוון כמו שאתה אפית אותו, כוח המשיכה תעשה מה כוח המשיכה עושה לדחוס את העוגה כפי שהוא מתקרר, מבטל את כל העבודה הקשה שלך. הפיכת העוגה כדי להתקרר תבטיח את התוצאה הגבוהה ביותר, המענג ביותר.