קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

Puckering עבור אשכוליות: אשכולית ג'לטין ועוגת מזון מלאך

Puckering עבור אשכוליות: אשכולית ג'לטין ועוגת מזון מלאך
Puckering המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר של ממתקים, גרידת אשכולית 1, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'לטין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח אוכמניות, אננס ולימון שמנת ג'לטין כקינוח. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. נסו עוגת מזון מלאך אשכוליות, עוגת שכבות מזון מלאך עם קצפת קוקוס וסירופ אשכוליות, ו עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל קצת מים קרים לתוך מחבת 8x8, 9x9 או 9x13 (ככל שהשטח של המחבת גדול יותר, כך יהיה דק יותר הג ' לטין המוגמר). לנגב את רוב המים עם מגבת מטבח נקייה, משאיר רק סרט דק של מים על פני השטח הפנימי של המחבת. לעטוף גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על המחבת ולחץ בעדינות פלסטיק לתוך הפינות של המחבת, בעדינות להחליק אותו על הצדדים והחלק התחתון של המחבת כמו שאתה הולך. תניח את פאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ממלאים קערה גדולה עם כמה כוסות קרח ומי ברז קרים מאוד. משרים את עלי הג ' לטין במי הקרח במשך כ 5 דקות, עד רך וגמיש. לסחוט כמה שיותר מים ומניחים את הג ' לטין בסיר בינוני. הערה: עלה ג ' לטין הוא הרבה יותר קל לשימוש בכמות זו. אם משתמשים באבקת ג ' לטין, מערבבים עם הסוכר לפני ההתזה על פני השטח של 3 כוסות של נוזל. אל תערבבי. השאירו את הג 'לטין לפרוח במשך 5 עד 10 דקות לפני הוספת גרידה וחימום בעדינות ערבוב התערובת עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין. משם, בצע את המתכון כפי שנכתב.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים לסיר: כוס מים, סוכר, חזה ו -2 כוסות מיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מניחים מחבת על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד שכל הג ' לטין נמס. מכסה סיר ומניח בצד במשך כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מערבבים לאט את מיץ האשכוליות הנותר. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר, לחיצה על המוצקים במסננת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יוצקים את תערובת הג ' לטין לתוך מחבת ניילון מצופה ולהעביר בזהירות את המחבת למקרר כדי להירגע לחלוטין. לאחר הג ' לטין מוגדר, בעדינות להרים אותו מתוך המחבת באמצעות לעטוף פלסטיק כמו ידיות. באמצעות מרית קיזוז מתכת או האחורי של סכין טבול במים חמים, לחתוך את הג ' לטין לקוביות מסודרות. ניתן להגיש אותם באופן מיידי או לשמור אותם במיכל אטום היטב במקרר למשך שבוע אחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
עבור עוגת מזון מלאך-עושה 1 עוגת מזון מלאך סטנדרטי, 8-12 מנות -
מרכיבים שתצטרך
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)
8
מחממים תנור ל 177°. לנפות יחד סוכר וקמח ממתקים פעמיים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מערבבים חלבונים ביצה, קרם של טרטר ומלח בקערת ערבוב גדולה או קערה של מערבל לעמוד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
10
הוסף כ 1/4 של סוכר מגורען להכות את הלבנים (עם מצורף whisk אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית-נמוכה. לאחר הלבנים הם קצף ביסודיות, להגדיל את המהירות בינוני בהדרגה להוסיף כמחצית הנותרים סוכר. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה כמו הלבנים להיות מבריק ואטום, ובהדרגה להוסיף את כל אבל כף האחרונה או כך של הסוכר שנותר. לשפשף את גרגרי וניל שעועית לתוך הסוכר הנותר. שוט לבנים עד פסגות מבריק צפוף אבל עדיין גמיש-בינוני מוצק. בשלב האחרון של להכות את הלבנים, להוסיף את סוכר וניל שוט רק עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
להפוך את הלבנים לתוך קערה גדולה מאוד, רחבה ערבוב, בעדינות לקפל בערך 1/3 של החומרים יבשים מנופה (קמח סוכר קונדיטור), רק עד שהם מופצים היטב, לא משולב בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מפזרים את ההתלהבות על פני השטח של תערובת זו, תוך שימוש רק שניים או שלושה משיכות, בעדינות לקפל את ההתלהבות לתוך הבלילה.
13
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים הנותרים ומקפלים בעדינות רק כדי להפיץ.
14
הוסף את שאר החומרים יבשים לקפל בעדינות עד משולב היטב ולא ורידים של להישאר יבש. (כי עוגות מזון מלאכים לקבל את כל נפח ומרקם שלהם החלבון ביצה מוכה, חשוב לטפל הלבנים בעדינות כפי שאתה לשלב את החומרים יבשים. אל תדאג אם ורידים של מרכיבים יבשים או גרידה נשארים גלויים לאחר התוספות הראשונות. המתן עד התוספת הסופית של יבש לקפל הכל ביסודיות. זה ימנע הרבה נפח אבוד.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
15
להפוך את התערובת למחבת צינור סטנדרטי ungreased.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
אופים במשך 40-50 דקות עד העוגה מעיינות בחזרה למגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. אם מחבת הצינור יש "רגליים", מיד להפוך את המחבת על רגליה ולאפשר להתקרר לחלוטין. אם למחבת אין רגליים, הפוך אותה מעל בקבוק כבד (מחליק את המרכז החלול של מחבת הצינור על הצוואר של הבקבוק), ולאפשר לעוגה להתקרר לחלוטין.** לאחר העוגה התקררה, בעדינות להפעיל סכין דק סביב החלק החיצוני ומרכז העוגה בעדינות לנער מתוך המחבת. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
הערה: * * * לא משנה כמה טוב עשה עוגת מזון מלאך הוא, אם אתה לקרר אותו באותו כיוון כמו שאתה אפית אותו, כוח המשיכה תעשה מה כוח המשיכה עושה לדחוס את העוגה כפי שהוא מתקרר, מבטל את כל העבודה הקשה שלך. הפיכת העוגה כדי להתקרר תבטיח את התוצאה הגבוהה ביותר, המענג ביותר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)