קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

Puttanesca עם טונה פולפטה ופנה

Puttanesca עם טונה פולפטה ופנה
Puttanesca עם טונה פולפטה ופנה יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב ופסקטרי שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 863 קלוריות , 50 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם פירורי לחם, עד 6 אנשובי, עלי בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 89% . הציון הזה אדיר. נסו את Penne With Tuna Puttanesca , Tuna Puttanescan ו-Penne , ו- Penne Puttanesca עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לשמיניותבצל ספרדי, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים פסטה ומבשלים לאל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים ושומרים על חום.
5
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים אנשובי ומערבבים לשמן עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
כמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regianoכמה חופנים גילחו את Parmiginao-Regiano
פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
3 כפות שמן זית כתית מעולה בתוספת 4 כפות3 כפות שמן זית כתית מעולה בתוספת 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
2 בצלים ספרדיים גדולים חתוכים לשמיניות2 בצלים ספרדיים גדולים חתוכים לשמיניות
6
מוסיפים את השום, מנמיכים את האש ומטגנים כמה דקות. מערבבים פנימה את העגבניות שכותשות אותן, ואז מערבבים בציר. מתבלים במעט פלפל שחור, מוסיפים צלפים וזיתים ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
בזמן שהרוטב מתבשל, חותכים את הטונה לקוביות וטוחנים במעבד מזון לתערובת גסה. טורפים פנימה את הביצה, פירורי הלחם והפטרוזיליה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
8
מוציאים את תערובת הטונה מהמעבד לקערה ומוסיפים זילוף שמן זית. מערבבים לאיחוד. (
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
הוספת השמן תמנע מהתערובת להידבק לידיים בזמן שאתה מגלגל את הכדורים.)
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
3 כפות שמן זית כתית מעולה בתוספת 4 כפות3 כפות שמן זית כתית מעולה בתוספת 4 כפות
10
מגלגלים את הטונה לכדורים קטנים וזורקים לרוטב. מכסים את הסיר ומבשלים את כדורי הטונה ברוטב, כ-4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
מניחים את הפסטה בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
12
מוסיפים את הטונה והרוטב, מערבבים לציפוי ומקשטים בבזיליקום מגורר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

מרכיבים