קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle עם פטריות פורצ'יני ו Crème Fraîche). המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות כפתור התינוק, שום, עלי פטרוזיליה ופרמג'יאנו-רג' יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ביצים מפונקות עם פטריות בר וקרם פרש, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו אפרסק וcrème Fraîche עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את porcinis מיובש בקערה ומכסים עם מים רותחים. מכסים בניילון נצמד, ונותנים להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים את הפטריות היטב, שומר את כל השריית נוזלים, בערך לקצוץ את porcinis.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מחממים את המטגן על גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את porcinis, פטריות כפתור, טימין, שום, שמן זית, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
העברה לתנור הוכחה ישר צדדי 12 אינץ 'מחבת sautée ו broil 3 אינץ' מתחת למקור החום, זורק כל כמה דקות, עד הפטריות הם חום זהוב, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת. כאשר הפטריות מטוגנות, יוצקים את נוזל הפטריות השמורות ואת fraîche crème ולקרצף את כל חתיכות של פטריות מהחלק התחתון של המחבת. שמור על חום נמוך. מרתיחים את tagliatelle הטרי עד אל דנטה (כ 2 דקות, או על פי הוראות החבילה).
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
TagliatelleTagliatelle
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים פסטה, הזמנה 2 כוסות של נוזל בישול. לזרוק את tagliatelle עם רוטב פטריות, הוספת מי פסטה לפי הצורך להרטיב. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומגישים מיד, עם פטרוזיליה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק