קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle עם פטריות פורצ'יני ו Crème Fraîche). המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות כפתור התינוק, שום, עלי פטרוזיליה ופרמג'יאנו-רג' יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ביצים מפונקות עם פטריות בר וקרם פרש, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו אפרסק וcrème Fraîche עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את porcinis מיובש בקערה ומכסים עם מים רותחים. מכסים בניילון נצמד, ונותנים להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים את הפטריות היטב, שומר את כל השריית נוזלים, בערך לקצוץ את porcinis.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מחממים את המטגן על גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את porcinis, פטריות כפתור, טימין, שום, שמן זית, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברה לתנור הוכחה ישר צדדי 12 אינץ 'מחבת sautée ו broil 3 אינץ' מתחת למקור החום, זורק כל כמה דקות, עד הפטריות הם חום זהוב, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת. כאשר הפטריות מטוגנות, יוצקים את נוזל הפטריות השמורות ואת fraîche crème ולקרצף את כל חתיכות של פטריות מהחלק התחתון של המחבת. שמור על חום נמוך. מרתיחים את tagliatelle הטרי עד אל דנטה (כ 2 דקות, או על פי הוראות החבילה).
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
TagliatelleTagliatelle
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מסננים פסטה, הזמנה 2 כוסות של נוזל בישול. לזרוק את tagliatelle עם רוטב פטריות, הוספת מי פסטה לפי הצורך להרטיב. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומגישים מיד, עם פטרוזיליה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו