Rapido מרק קציצה איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 885 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ליווי: parmigiano-רג'יאנו, שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק קציצה איטלקי, מרק קציצה איטלקי, ו מרק קציצה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות שמן בסיר 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, שום, סלרי, וגזר, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא זהב חיוור, על 4 דקות. מערבבים במרק ומים ומביאים לרתיחה, מכוסה. בינתיים, חום שנותר 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז קציצות מטוגנות (לא להפשיר אם קפוא), מפנה מדי פעם, עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים קציצות למרק יחד עם שעועית ומבשלים בזריזות, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים כדורי בשר מחוממים דרך, על 15 דקות. מערבבים תרד, גבינה, מלח, פלפל ומבשלים, חשוף, עד תרד הוא נבול, על 1 דקה.