Red Snapper Livornese
סנאפר אדום Livornese הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, פילה סנאפר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. מתכונים דומים: Snapper Livornese, סנאפר אדום Livornese, ו סנאפר אדום Livornese.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני מעיל עם שמן זית.
להבקיע את עורות סנאפר בצלב 1 אינץ ' עם סכין חדה. מתבלים את שני הצדדים של סנאפר עם מלח ופלפל. מבשלים צד העור למטה 4 או 5 דקות עד העור הוא פריך. הפעל פילה ולבשל על הפוך בצד 3 דקות או עד פילה הם חזקים בשר אטום.
מעבירים פילה למנה חמה ורדודה. להחזיר מחבת לחום ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים שמן אקסטרה בתולה ושום למחבת ושום לטגן 2 דקות.
מוסיפים יין ומפחיתים בחצי, 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, צלפים ופטרוזיליה ומבשלים דקה או 2 יותר.
יוצקים רוטב על דגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו