Ribeyes בגריל קריבי
Ribeyes בגריל קריבי דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 812 קלוריות , 71 גרם חלבון ו -50 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סטייקים ריביים בקר, פלפל האבנרו, פלפל האבנרו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 83% , וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שעועית שחורה ובטטה קריבית , סלט קוביות קריבי עם ויניגרט אננס צלוי באש , וירכי עוף קריבי .
הוראות
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
יוצקים לתוך שקית ניילון גדולה ניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים סטייקים; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים לפחות שעתיים.
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים סטייקים, מכוסים, על אש בינונית או לצלות 3-4 אינץ' מהחום במשך 4-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).