אם יש לך ציר עוף, כרוב סבוי, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-50 דקות. נסו Ribollita, Ribollita, ו Ribollita (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מכסים את השעועית במים קרים על ידי 1 אינץ ' ומכסים בניילון נצמד. אפשר להשרות לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
2
מסננים את השעועית ומניחים אותם בסיר גדול עם 8 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים 1 כפית מלח וממשיכים להתבשל במשך כ -15 דקות, עד שהשעועית רכה. מניחים את השעועית בצד כדי להתקרר בנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מלח
4
בינתיים, מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את הפנצ ' טה והבצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 7 עד 10 דקות, עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
בצל
6
מוסיפים את הגזר, סלרי, שום, 1 כף מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 7 עד 10 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
ירק
גזר
סלרי
שום
פלפל
מלח
7
מוסיפים את העגבניות עם מחית שלהם, כרוב, אם שימוש, כרוב, בזיליקום ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, לעוד 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
כרוב
באזיל!
כרוב
8
מסננים את השעועית, שומרים את נוזל הבישול שלהם. בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית חצי שעועית עם קצת מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
9
הוסף לקומקום, יחד עם כל השעועית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
יוצקים את שעועית בישול נוזלי לתוך כוס מדידה גדולה ולהוסיף ציר עוף מספיק כדי להפוך 8 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
11
מוסיפים למרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
12
מוסיפים את הלחם למרק ומבשלים עוד 10 דקות. טעם לתיבול ומגישים חם בקערות גדולות זרועים פרמזן ומטפטף בשמן זית.