קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

Ribollita

Ribollita
אם יש לך ציר עוף, כרוב סבוי, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-50 דקות. נסו Ribollita, Ribollita, ו Ribollita (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מכסים את השעועית במים קרים על ידי 1 אינץ ' ומכסים בניילון נצמד. אפשר להשרות לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
2
מסננים את השעועית ומניחים אותם בסיר גדול עם 8 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים שנחשפו במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים 1 כפית מלח וממשיכים להתבשל במשך כ -15 דקות, עד שהשעועית רכה. מניחים את השעועית בצד כדי להתקרר בנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מלחמלח
4
בינתיים, מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הפנצ ' טה והבצל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 7 עד 10 דקות, עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
בצלבצל
6
מוסיפים את הגזר, סלרי, שום, 1 כף מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדום. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 7 עד 10 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
7
מוסיפים את העגבניות עם מחית שלהם, כרוב, אם שימוש, כרוב, בזיליקום ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, לעוד 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
כרובכרוב
באזיל!באזיל!
כרובכרוב
8
מסננים את השעועית, שומרים את נוזל הבישול שלהם. בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית חצי שעועית עם קצת מהנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
הוסף לקומקום, יחד עם כל השעועית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
יוצקים את שעועית בישול נוזלי לתוך כוס מדידה גדולה ולהוסיף ציר עוף מספיק כדי להפוך 8 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
11
מוסיפים למרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
12
מוסיפים את הלחם למרק ומבשלים עוד 10 דקות. טעם לתיבול ומגישים חם בקערות גדולות זרועים פרמזן ומטפטף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
פרמזןפרמזן
לחםלחם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה