קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

Rieska (לחם שיפון פינית)

Rieska (לחם שיפון פינית)
המתכון Rieska (לחם שיפון פינית) מוכן בערך בעוד 50 דקות. וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 70 אוהדים. אם יש לך קמח לכל מטרה, קמח שיפון קרקע אבן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו פנקייק פיניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה של מעבד מזון לשלב קמח שיפון, קמח, אבקת אפייה, ומלח ודופק חמש פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף חמאה ודופק עד שהוא בגודל של אפונה, על עוד 5 פולסים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
הוסף חלב חמאה ודופק עד הבצק מגיע יחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
בצורת בצק לסיבוב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
אופים עד חום, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה