קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

Rigatoni עם ירוק זית שקדים פסטו וגבינת Asiago

Rigatoni עם ירוק זית שקדים פסטו וגבינת Asiago
Rigatoni עם ירוק זית שקדים פסטו גבינת Asiago הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, ציפורן שום, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח ארטישוק וזיתים ירוקים עם אסיאגו, פסטה עם זית ירוק פסטו, ו ממרח זית ושקד ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מסננים פסטה, הזמנת 6 כפות בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מניחים זיתים, שקדים פרוסים, עלי פטרוזיליה שטוחים, פלפל שחור ושום במעבד מזון; דופק 3 פעמים או עד קצוץ גס. עם מעבד על, להוסיף 2 כפות מים 1 כפית חומץ דרך מצנח המזון, עיבוד עד התערובת קצוצה דק.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים פסטה, 1/4 כוס שמורות נוזל בישול, ותערובת זית בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף מספיק של הנותרים 2 כפות בישול נוזלי כדי להפוך את תערובת פסטה לח, זורק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מגישים באופן מיידי.