ריגטוני עם ראגו פטריות, מוצרלה טריה, וכמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1431 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, שום, ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Rigatoni עם ראגו פטריות, נקניק פטריות ראגו וריגטוני, ו Rigatoni עם Ragu פטריות שמנת (מתכונים דומים).
מסננים פורצ ' יני, שומר את הפטריות ואת הנוזל השריית בנפרד. בערך לקצוץ את פורצ ' יני rehydrated.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
חום 1 1/2 כפות זית במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף portobellos ו porcini ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל הנוזל שלהם התאדה והם מתחילים לרחוש, כ 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
בינתיים, במקום גזר, בצל, ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 8 עד 10 קטניות קצרות. מחק עכשיו-מחבת ריקה וחום הנותרים שמן כף על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים תערובת גזר / בצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך לחלוטין, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
להחזיר את הפטריות למחבת ולהוסיף את רוטב העגבניות יחד עם פורצ ' יני השריית נוזל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות, לוודא כי הרוטב לא יבש לחלוטין (
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף מים לפי הצורך בעת מבעבע). בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.