קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות66
מגזין

Rigatoni עם ראגו פטריות, מוצרלה טרי, וכמהין

Rigatoni עם ראגו פטריות, מוצרלה טרי, וכמהין
ריגטוני עם ראגו פטריות, מוצרלה טריה, וכמהין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1431 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, שום, ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Rigatoni עם ראגו פטריות, נקניק פטריות ראגו וריגטוני, ו Rigatoni עם Ragu פטריות שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים פורצ ' יני מיובש בכוס מדידה נוזלית 1 כוס ולהוסיף 1 כוס מים חמים. להפריש נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
מניחים portobello בקערה של מעבד מזון ודופק עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 8 עד 10 פולסים קצרים.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מסננים פורצ ' יני, שומר את הפטריות ואת הנוזל השריית בנפרד. בערך לקצוץ את פורצ ' יני rehydrated.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
חום 1 1/2 כפות זית במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף portobellos ו porcini ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כל הנוזל שלהם התאדה והם מתחילים לרחוש, כ 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז עוברים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בינתיים, במקום גזר, בצל, ושום בקערה של מעבד מזון ודופק עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר, על 8 עד 10 קטניות קצרות. מחק עכשיו-מחבת ריקה וחום הנותרים שמן כף על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים תערובת גזר / בצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך לחלוטין, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
להחזיר את הפטריות למחבת ולהוסיף את רוטב העגבניות יחד עם פורצ ' יני השריית נוזל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות, לוודא כי הרוטב לא יבש לחלוטין (
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף מים לפי הצורך בעת מבעבע). בינתיים, לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
11
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
מוסיפים את הפסטה לרוטב, וזורקים למעיל, מוסיפים מי פסטה שמורים לפי הצורך כדי להתאים את העקביות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מגישים מיד, ציפוי כל מנה עם מוצרלה קרועה טפטוף של שמן כמהין
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות