Rollo Rojo de Guayaba (עוגת רול אדום קולומביאנית עם גויאבה)
Rollo Rojo de Guayaba (עוגת רול אדום קולומביאנית עם גויאבה) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 880 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-727 היו אומרים שהוא פגע במקום. נסו Torta de Quesito con Bocadillo (גבינה טריה קולומביאנית ועוגת הדבק גויאבה), קציצות הודו עם רוטב גויאבה (Albóndigas de Pavo con Salsa de Guayaba), ו רול עוגת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה תבנית אפייה. קו גיליון האפייה עם נייר קלף וחמאה נייר הקלף, ולאחר מכן מברשת עם צבע מזון אדום בכל רחבי. הניחו בצד והניחו מגבת מטבח נקייה על משטח עבודה ואבק עם סוכר.עם מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה עד נוקשה ולהניח בצד. בקערה אחרת, לנצח את החלמונים עד חיוור. בהדרגה מוסיפים את הסוכר והוניל extract.In עוד קערה לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת חלמון הביצה ומערבבים היטב.מקפלים את החלבונים לתוך תערובת קמח ביצה.
מורחים את הבלילה באופן שווה על נייר הקלף הצבעוני.
אופים במשך 12 דקות או עד העוגה הוא זהב.הפעל סכין שולחן סביב הקצוות של העוגה ולהפוך את העוגה על מגבת המטבח מוכן. בזהירות לקלף את נייר הקלף. החל בקצה הצר, מגלגלים את העוגה ומגבות יחד, לתוך בול עץ. מגניב לגמרי על מתלה תיל.לפרוש את העוגה ולהסיר את המגבת, להפיץ את הריבה על העוגה.
מגלגלים את העוגה ומעבירים, צד התפר למטה, לצלחת הגשה.
מפזרים יותר סוכר וכאשר מוכן לשרת, לחתוך את הגליל לפרוסות עבות ולסדר על מגש.