קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות6
מגזין

Rollups לזניה עוף ופורטובלו בגריל

Rollups לזניה עוף ופורטובלו בגריל
רולאפים לזניית עוף ופורטובלו בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, צנוברים, פטריות פורטבלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רולאפים לזניה פורטובלו, רולאפים עוף לזניה לבנה, ו רולאפים לזניה פסטו עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות לזניה, ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד האטריות מבושלים, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות; לנקז ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים את רוטב המרינרה בתחתית צלחת אפיית זכוכית 9x13; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות עד שהם מתרככים, כ 5 דקות. מערבבים בתרד, ומבשלים עד חם; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים יחד את העוף, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, אורגנו, ותערובת תרד מבושלת בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים על 1/4 כוס התערובת על כל אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מגלגלים את האטריות למעלה, ומניחים את צד התפר למטה לתבנית האפייה המוכנה. חזור על כל אטריות. רוטב אלפרדו כפית על רולאפים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת מוצרלה וצנוברים. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה נמסה ותוססת והצנוברים קלויים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם.