Rollups לזניה עוף ופורטובלו בגריל
רולאפים לזניית עוף ופורטובלו בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, צנוברים, פטריות פורטבלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו רולאפים לזניה פורטובלו, רולאפים עוף לזניה לבנה, ו רולאפים לזניה פסטו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את האטריות לזניה, ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד האטריות מבושלים, אבל עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות; לנקז ולשטוף.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מורחים את רוטב המרינרה בתחתית צלחת אפיית זכוכית 9x13; להפריש.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות עד שהם מתרככים, כ 5 דקות. מערבבים בתרד, ומבשלים עד חם; להסיר מהחום.
מערבבים יחד את העוף, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, אורגנו, ותערובת תרד מבושלת בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מורחים על 1/4 כוס התערובת על כל אטריות לזניה.
מגלגלים את האטריות למעלה, ומניחים את צד התפר למטה לתבנית האפייה המוכנה. חזור על כל אטריות. רוטב אלפרדו כפית על רולאפים.
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת מוצרלה וצנוברים. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה נמסה ותוססת והצנוברים קלויים, כ -10 דקות.