Romanov Piroshki
רומנוב Piroshki יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 152 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ביצה, בצל, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: פירושקי - שלוש דרכים, Piroshki פירות, ו Piroshki של טיילור.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
בצל מטגן עד חום זהוב, ולאחר מכן להסיר ממחבת ולהניח בצד.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת וחום במשך 1 דקה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד להשחמה, מועכים במזלג כדי לשבור לחתיכות קטנות.
מניחים בשר בקר, בצל מטוגן, מלח ופלפל בבלנדר להתמזג על גבוה במשך 5 עד 7 שניות; להפריש.
כדי להפוך את הבצק: בקערה בינונית, לשלב קמח, מלח וביצה ומערבבים היטב. מערבבים במים, קצת בכל פעם, עד הבצק נוקשה. ללוש בצק במשך 2 עד 4 דקות על משטח מקומח קלות.
מרדדים בצק לעובי 1/8 אינץ'עם מערוך. עם כוס או חותך עוגיות, לחתוך את סיבובים על 3 אינץ ' בקוטר.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים 1 כף מילוי על 1/2 של כל עיגול בצק. להרטיב את קצוות הבצק עם מעט מים; לקפל את הבצק על מילוי ולחץ על הקצוות יחד, תחילה עם האצבעות, ולאחר מכן עם מזלג.
מניחים piroshki על גיליון עוגיות משומן קלות ואופים במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.
מברשת עם חמאה מומסת ומגישים בטמפרטורת החדר.