Roulade טורקיה מטוגנת עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני
המתכון מטוגן Roulade טורקיה עם פנצ'טה, שאלוט, ורוטב פורצ' יני מוכן בערך 1 שעה ו -50 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פטריות פורצ'יני, מים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו כריכי הודו-Pancetta Roulade, עוף מטוגן ביין עם שאלוט ופנצ'טה, ו Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כוסות מים רותחים ופטריות פורצ ' יני בקערה; לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות או עד הפטריות רכות.
מסננים דרך מסננת מעל קערה, שומר נוזל השרייה. קוצצים את פטריות פורצ ' יני.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 1/2 כפיות שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל. לחתוך גס 1 פרוסת פנצ ' טה.
מוסיף pancetta קצוץ למחבת; לבשל במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף 1 3/4 כוסות שאלוט, 2 כפיות רוזמרין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לבשל במשך 7 דקות או עד שאלוט הם מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים פטריות שמורות. מגניב במקצת.
פרוסה 1 חזה הודו חצי לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת חזה הודו שטוח.
מניחים לעטוף פלסטיק מעל חזה טורקיה; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מורחים חצי תערובת שאלוט על חזה הודו; להפשיל ג ' לי רול אופנה, מתחיל עם צדדים ארוכים.
מפזרים 3/8 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. סדר 4 פרוסות pancetta באופן שווה על גבי רול טורקיה. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט. חזור על ההליך עם חצי השד טורקיה הנותרים, תערובת שאלוט, 3/8 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 4 פרוסות פנקטה.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף טורקיה לחמניות למחבת; לבשל 6 דקות או עד השחמה, מפנה לאחר 3 דקות.
מוסיפים 1/4 שאלוט כוס הנותרים, גזר, סלרי ויין למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי (כ 2 דקות). מערבבים בנוזל פורצ ' יני שמור ונותר 2 1/2 כפיות רוזמרין. מכסים ואופים ב 325 במשך 40 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה רושם 16
הסר לחמניות טורקיה מן המחבת; תן לעמוד 15 דקות.
חותכים כל גליל לרוחב לתוך 12 פרוסות.
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת רשת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
שלב 1/4 כוס מים וקמח, ערבוב עם מקצף עד חלקה. להחזיר את שאריות נוזל הבישול למחבת; להוסיף תערובת קמח, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.