Roulade טורקיה תפוח ואוכמניות
Roulade טורקיה תפוח וחמוציות יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אם יש לכם מלח, בצל, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Roulade טורקיה עם מילוי חמוציות-משמש, Roulade טורקיה עם רוטב תפוחים סיידר, ו Roulade מרנג חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני 7 דקות או עד בייקון מתחיל חום, ערבוב מדי פעם. מערבבים בצל, רוזמרין קצוץ, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לבשל במשך 8 דקות או עד בצל מתחיל חום, ערבוב מדי פעם. מערבבים 1 מרק כוס, תפוחים, חמוציות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד הנוזל מתאדה ותפוחים הם כמעט מכרז (כ 15 דקות), ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, וקריר מעט. הגדר בצד תערובת תפוח כוס 1.
חותכים פילה טורקיה לאורך, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת tenderloins שטוח.
מניחים כל tenderloin בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה. זרוק ניילון נצמד.
מפזרים הנותרים 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור באופן שווה על שני הצדדים של tenderloins.
מורחים תערובת תפוח 1/3 כוס על כל tenderloin; לגלגל את ג ' לי רול אופנה, החל בצדדים ארוכים. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט.
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף tenderloins; לבשל 6 דקות, פונה חום מכל הצדדים.
להוסיף מרק 1/2 כוס הנותרים גבעולים רוזמרין; להביא לרתיחה. מכסים ואופים ב 325 במשך 25 דקות או עד מדחום מוכנס בחלק העבה רושם 16
הסר tenderloins מן פאן; בואו לעמוד 10 דקות. חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת רשת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים.
שלב קמח 1/4 כוס בישול נוזלי, ערבוב עם מקצף עד חלקה. החזרת תערובת קמח ונוזל הבישול הנותר למחבת. מערבבים בתערובת שמורה 1 כוס תפוח; מביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.