קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

Rugelach הטוב ביותר אי פעם

Rugelach הטוב ביותר אי פעם
הטוב ביותר אי פעם Rugelach הכנת המתכון לוקחת כ 10 דקות. והוא יספק כ 48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ביצה לבן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב גבינת קוטג ' ו 1 כוס חמאה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים היטב, ואז מערבבים בהדרגה את הקמח. הבצק יהיה דביק. מחלקים את הבצק לשלישים ועוטפים בנייר שעווה. להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
שלב את 1/4 הנותרים כוס חמאה עם סוכר חום, קינמון, פקאן, וצימוקים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
5
מגלגלים כדור בצק אחד בכל פעם לעיגול 9 אינץ ' על משטח מקורר, תוך שמירה על הבצק הנותר מקורר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מורחים 1 כף של המרמלדה הכתומה האופציונלית מעל המעגל. לחץ בעדינות 1/3 של תערובת האגוז לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
מורחיםמורחים
בצקבצק
7
חותכים את המעגל לתוך 16 טריזים.
8
מגלגלים כל טריז בחוזקה, החל בקצה הרחב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
מניחים את נקודת העוגיה למטה על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם הבצק הנותר. הכה את הלבן ביצה עם המים בקערה קטנה, ולאחר מכן מברשת את התערובת על כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
עוגיותעוגיות
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור