Rugelach הטוב ביותר אי פעם
הטוב ביותר אי פעם Rugelach הכנת המתכון לוקחת כ 10 דקות. והוא יספק כ 48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ביצה לבן, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
שלב גבינת קוטג ' ו 1 כוס חמאה בקערה.
מערבבים היטב, ואז מערבבים בהדרגה את הקמח. הבצק יהיה דביק. מחלקים את הבצק לשלישים ועוטפים בנייר שעווה. להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
שלב את 1/4 הנותרים כוס חמאה עם סוכר חום, קינמון, פקאן, וצימוקים. תניח בצד.
מגלגלים כדור בצק אחד בכל פעם לעיגול 9 אינץ ' על משטח מקורר, תוך שמירה על הבצק הנותר מקורר.
מורחים 1 כף של המרמלדה הכתומה האופציונלית מעל המעגל. לחץ בעדינות 1/3 של תערובת האגוז לתוך הבצק.
חותכים את המעגל לתוך 16 טריזים.
מגלגלים כל טריז בחוזקה, החל בקצה הרחב.
מניחים את נקודת העוגיה למטה על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם הבצק הנותר. הכה את הלבן ביצה עם המים בקערה קטנה, ולאחר מכן מברשת את התערובת על כל עוגייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 18 עד 20 דקות.