קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

Rugelach שלוש דרכים

Rugelach שלוש דרכים
מתכון זה מספק 60 מנות. עם 71 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי פקאן, שבבי שוקולד פרווה, קינמון טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המרגרינה, גבינת שמנת, קמח וממתקים ' סוכר בקערה של מערבל או מעבד מזון מצויד בלהב מתכת או מערבל לעמוד עם משוט ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. אתה יכול גם לערבב את הבצק יחד ביד עם כף עץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחלקים את הבצק לשניים ועוטפים כל כדור בפלסטיק ושטוחים. להקפיא 1 1/2 שעות או לילה ולאחר מכן להסיר מן המקפיא חצי שעה לפני השימוש. הבצק מוכן להיות מגולגל כאשר אתה יכול ללחוץ בעדינות לתוכו. אם זה נהיה רך מדי, תחזיר את זה למקפיא להתקשות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
כדי לגלגל את רוגלך, מניחים גיליון גדול של קלף על הדלפק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מפזרים קצת קמח על הקלף, מניחים את אחד הדיסקים בצק על הקלף, מפזרים שוב קמח, ולאחר מכן למעלה עם גיליון שני של קלף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מתגלגל על גבי הקלף, מגלגל את הבצק ל 13 x 10 אינץ'. לקלף בחזרה את הקלף העליון פעם או פעמיים בעת גלגול ומפזרים קצת יותר קמח על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הסר את הקלף העליון אך שמור לשימוש חוזר. חלק זה של הבצק מוכן כעת להיות מלא באחד משלושה סתימות, או מילוי אחר על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
לאחר מילוי הבצק, מקפלים את הצדדים הימניים והשמאליים (הצדדים הקצרים) של הבצק 1/2 אינץ ' לכיוון המרכז כדי לשמור על המילוי בפנים. באמצעות הקלף כדי לעזור לך, לגלגל את הצד הארוך מלמעלה לכיוונך, עובד לאט ומתגלגל בחוזקה ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים את הקלף שבו השתמשת על גבי הבצק כאשר מגלגלים אותו לקו גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מניחים את כיכר על יריעת העוגיות עם התפר בתחתית ולשטח מעט. חזור על כיכר האחר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד העליון מתחיל חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו מגניב ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ'. אלה יכולים להיות קפואים. אני מעדיף להקפיא את הלחם האפוי ולאחר מכן לחתוך אותם כאשר מוכן לשרת.
13
מילוי שוקולד
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
14
ממיסים את שבבי השוקולד על הכיריים או במיקרוגל, מערבבים לעתים קרובות עד שהשוקולד חלק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
15
הסר מהחום, להוסיף שמנת, ומערבבים היטב. אם משתמשים בפקאנים, מניחים אותם בשקית ניילון ונמעכים עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
16
מורחים את תערובת השוקולד באופן שווה על הבצק כל הדרך עד הקצוות ואז מפזרים חתיכות פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
מילוי משמש וקינמון
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
18
מורחים חצי ריבת משמש או שומרים באופן שווה על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה ואז מפזרים חצי על גבי הריבה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20
מילוי אגוז כתום ואורן
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
21
מורחים את המרמלדה הכתומה על הבצק ומפזרים על צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
22
אחסון
23
חנות מכוסה פלסטיק או במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך חמישה ימים או להקפיא עד שלושה חודשים.
24
הודפס מחדש באישור הכשר
25
Baker by Paula Shoyer, © 2010 Brandeis