S'mores Tartlets
S ' mores Tartlets יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, חלב, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו טארט תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פגזים טארטלט: בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכר ודבש במהירות בינונית עד אור ורך. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד שני קמחים, נבט חיטה, מלח, סודה לשתיה, וקינמון עד בשילוב טוב. הפעל מערבל כדי נמוך ולאט לאט להוסיף מרכיבים יבשים לתערובת חמאה וסוכר; להמשיך לערבב עד incorporated באופן שווה, על 2 דקות.
הסר את הבצק ממיקסר וצורה לתוך פטי שטוח על 1 " עבה; בצק לעטוף בניילון נצמד ומקרר במשך כשעתיים.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 325 מעלות. בעדינות לגלגל בצק על משטח מקומח קלות על 1/4 " עבה. באמצעות חותך ביסקוויט, לחתוך לתוך 1 1/2 אינץ סיבובים ו קו חמישים 1 אינץ ' טבעות טארט. חותכים כל בצק עודף מן הקצוות ומניחים פגזים טארט על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב בהיר, כ 9 דקות.
העברת תבנית אפייה מתלה תיל ולאפשר להתקרר לחלוטין.
הסר טארטים מן התבניות ולהניח בצד.
מניחים שוקולד צ ' יפס וחמאה בקערת ערבוב גדולה. תניח בצד. מביאים שמנת וחלב כבדים לרתיחה בסיר כבד.
יוצקים על שוקולד ולתת לעמוד דקה אחת.
להקציף עד חלקה. בזהירות לשפוך גנאש חם לתוך פגזים מוכנים, מילוי עד שוליים.
העברה למקרר עד שנקבע, כ -30 דקות.
עבור מרנג: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לערבב חלבונים ביצה, כף אחת סוכר זרעי שעועית וניל על מהירות נמוכה עד קצף. בינתיים, עם מיקסר עדיין פועל על מהירות נמוכה, במקום שנותר סוכר, סירופ תירס ומים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד התערובת רושמת 236 מעלות על מדחום לקרוא מיידית, מערבלת את התערובת בעדינות כל דקה בערך, כ 4 דקות. להגדיל מיקסר בינוני גבוה ולאט לאט לשפוך תערובת סוכר חם על חלבונים ביצה. המשך שוט עד עבה, מבריק, מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
להעביר מרנג שקית מאפה מצויד טיפ מאפה קטן. מנה קטנה של צינור מעל כל טארט מלא גנאש. צ ' אר מרנג עם לפיד מטבח לחום זהוב עמוק ממש לפני ההגשה.