קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

S'mores Tartlets

S'mores Tartlets
S ' mores Tartlets יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 74 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, חלב, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו S 'mores-N-berry Bars For National s' mores Day - August 10, טארט לחם, טארט לחם מהיר עם גבינת תפוחי אדמה, ו טארט תאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פגזים טארטלט: בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף ההנעה, חמאת שמנת, סוכר ודבש במהירות בינונית עד אור ורך. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד שני קמחים, נבט חיטה, מלח, סודה לשתיה, וקינמון עד בשילוב טוב. הפעל מערבל כדי נמוך ולאט לאט להוסיף מרכיבים יבשים לתערובת חמאה וסוכר; להמשיך לערבב עד incorporated באופן שווה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות טרטלטקונכיות טרטלט
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נבט חיטהנבט חיטה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הסר את הבצק ממיקסר וצורה לתוך פטי שטוח על 1 " עבה; בצק לעטוף בניילון נצמד ומקרר במשך כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 325 מעלות. בעדינות לגלגל בצק על משטח מקומח קלות על 1/4 " עבה. באמצעות חותך ביסקוויט, לחתוך לתוך 1 1/2 אינץ סיבובים ו קו חמישים 1 אינץ ' טבעות טארט. חותכים כל בצק עודף מן הקצוות ומניחים פגזים טארט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים עד חום זהוב בהיר, כ 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
העברת תבנית אפייה מתלה תיל ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
הסר טארטים מן התבניות ולהניח בצד.
1
מניחים שוקולד צ ' יפס וחמאה בקערת ערבוב גדולה. תניח בצד. מביאים שמנת וחלב כבדים לרתיחה בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים על שוקולד ולתת לעמוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
להקציף עד חלקה. בזהירות לשפוך גנאש חם לתוך פגזים מוכנים, מילוי עד שוליים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברה למקרר עד שנקבע, כ -30 דקות.
5
עבור מרנג: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לערבב חלבונים ביצה, כף אחת סוכר זרעי שעועית וניל על מהירות נמוכה עד קצף. בינתיים, עם מיקסר עדיין פועל על מהירות נמוכה, במקום שנותר סוכר, סירופ תירס ומים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד התערובת רושמת 236 מעלות על מדחום לקרוא מיידית, מערבלת את התערובת בעדינות כל דקה בערך, כ 4 דקות. להגדיל מיקסר בינוני גבוה ולאט לאט לשפוך תערובת סוכר חם על חלבונים ביצה. המשך שוט עד עבה, מבריק, מקורר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר מרנג שקית מאפה מצויד טיפ מאפה קטן. מנה קטנה של צינור מעל כל טארט מלא גנאש. צ ' אר מרנג עם לפיד מטבח לחום זהוב עמוק ממש לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד