קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

S ' mores גלידת פאי עם רוטב שוקולד חלב חם

S ' mores גלידת פאי עם רוטב שוקולד חלב חם
מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גלידת שוקולד, מרשמלו, פירורי קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו סופלה שוקולד חלב חם עם גלידת Vanillan.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס 9 אינץ ' בקוטר עוגת פאי מחבת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת בקערה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים למחבת פאי מוכנה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה של פאן.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים עד הקרום מוגדר וזהוב, על 11 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
באמצעות מרית אופסט, להפיץ חצי גלידה מרוכך באופן שווה בקרום.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
2
מפזרים 1 גביע קצוץ שוקולד מצופה קרקרים גרהם באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
מורחים את שאריות הגלידה, מכסים לגמרי את הקרקרים. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
זרוק קרם מרשמלו על ידי כף גדוש על גבי עוגה. באמצעות קצות אצבעות לחות, להפיץ בשכבה אפילו, המכסה העליון של העוגה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מפזרים מרשמלו מיני באופן שווה מעל, הקשה מעט לדבוק. לכסות ולהקפיא עד המשרד, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוקליקריץ תפוח ירוק
1
להביא שמנת מתוקה לרתיחה בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; תן לעמוד 2 דקות כדי לרכך, ואז לטאטא עד נמס וחלק. (עוגה ורוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור על העוגה קפואה. כיסוי ורוטב צ ' יל; לחמם רוטב על אש נמוכה רק עד pourable לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מטאטא Preheat. מכסים קצוות קרום עוגה עם צווארון לסכל. עוגת צלייה רק עד מרשמלו הם חום זהוב, צופה מקרוב כדי למנוע צריבה וסיבוב מחבת לחום באופן שווה במידת הצורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים פאי לצלחת ומגישים מיד עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "