Saag Paneer
ייתכן שסאג פאניר הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 112 גרם של שומן, וסך הכל 1146 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, זרעי כוסברה, צ'יילס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: saag paneer, איך לעשות saag paneer / saag s, Saag Paneer, ו Saag Paneer.
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, לזרוק את התרד ואת blanch במשך 1 דקה עד מאוד רך. לזרוק את התרד לתוך מסננת ולחץ בחוזקה עם החלק האחורי של כף כדי לחלץ כמה שיותר מים ככל האפשר, להפריש.
מחממים את הגהי במחבת עמוקה מעל להבה בינונית-גבוהה.
מוסיפים את פניר קוביות ומטגנים במשך כמה דקות עד חום בהיר על כל הצדדים, בעדינות פונה כדי למנוע פירוק הקוביות.
הסר את הגבינה מהמחבת ולהניח בצד.
להחזיר את המחבת לחום ולטגן את הבצל, שום, וג ' ינג ' ר; לבשל ומערבבים במשך כ 5 דקות עד רך.
מפזרים את התערובת עם אבקת קארי; להמשיך לערבב להתחתן עם הטעמים, על 1 דקה. מקפלים את התרד קצוץ ולתת הכל זריקה טובה. כבה את החום ומערבבים את חלב החמאה ויוגורט לתוך התרד לשלב. התערובת צריכה להיות שמנת ועבה במקצת. מקפלים בעדינות את קוביות הפניר המטוגנות, מתבלים במלח, לפי הטעם ומגישים עם אורז בסמטי מאודה ו / או לחם שטוח.
שים את החמאה בסיר כבד על חום מתון, לסובב את הסיר סביב כדי להבטיח שהוא נמס לאט ולא לרחוש או חום. להגביר את החום ולהביא את החמאה לרתיחה. כאשר פני השטח מכוסים קצף, מערבבים בעדינות ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית. מבשלים בעדינות, חשוף, ללא הפרעה במשך 45 דקות, עד מוצקי החלב בתחתית המחבת הפכו חום זהוב והחמאה על גבי שקוף. מסננים את הגהי דרך מסננת מרופדת עם כמה שכבות של גזה. הגיי צריך להיות ברור לחלוטין ריח אגוזים; לשפוך לתוך צנצנת זכוכית חותם בחוזקה.
טוסט כל התבלינים (כוסברה, כמון, שומר, ציפורן, חרדל, הל ופלפלורנים) ואת צ ' ילי במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני-נמוך, רועד את המחבת לעתים קרובות כדי למנוע מהם לשרוף. טוסט במשך כמה דקות עד התבלינים ריח ריחני. במטחנת קפה נקייה, לטחון את התבלינים קלויים יחד לאבקה עדינה.
הוסף את הכורכום ולתת לו עוד באז מהיר לשלב. השתמש תערובת התבלינים מיד, או לאחסן בצנצנת אטומה במשך זמן רב כמו 1 חודש.