Sabji הודי
Sabji ההודי דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 163 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם מלח, שמן canolan, אבקת צ'ילהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. . נסו כרובית הודית "Sabji" עם אפונה וגזר, מהיר & בריא הודי מעורב ירקות "Sabji", ו במיה עם קוקוס (Masala Bhindi Sabji) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן קנולה בווק מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים כמון וחרדל זרעים בשמן החם עד שהם מתחילים לרקוד, 1 עד 2 דקות.
להוסיף כוסברה, כורכום, פלפל קאיין; לבשל על 1 דקה.
מערבבים כרוב, תפוחי אדמה, רסק ג ' ינג ' ר שום, ומלח לתערובת תבלינים; מערבבים למעיל.
יוצקים מספיק מים לווק כדי קיטור ירקות; לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם והוספת מים יותר לפי הצורך, עד תפוחי אדמה וכרוב הם מאוד מכרז, כ 45 דקות.
הסר מהחום; מפזרים ירקות עם כוסברה.