תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כמון מצופה Sablefish. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פילה בס ים, מלח, פטרוזיליה שטוחהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בס ים מצופה כמון, סלמון מצופה כמון עם ממרח אבוקדו, ו סלמון כוסברה כמון מצופה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
לבשל זרעי כמון במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 דקות או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים כמון, מלח ופלפל תבלין או מטחנת קפה; לעבד עד הקרקע דק. לשפשף תערובת כמון מעל הצדדים העליון והתחתון של פילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף פילה; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים ב 375 במשך 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.