קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Sacher Torte

Sacher Torte
סאכר טורט הוא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רום, חמאה, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Sacher Torte, Sacher torte, ו לורה Sacher טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה מחבת springform 9 אינץ'. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף וחמאה את הנייר. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח כל המטרה עם קמח שקדים ומלח. בקערה גדולה אחרת, לנצח את החמאה והסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, ומכים עד רכות. הכה בשוקולד, ולאחר מכן הכה בקערות. הכה באחד-רבע מהלבנים, ולאחר מכן, באמצעות מרית, לקפל את שאר הלבנים עד לא נותרו פסים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 35 עד 40 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
תן את העוגה מגניב על מתלה חוט במשך 30 דקות, ואז להסיר את הטבעת ולתת את העוגה מגניב לחלוטין. הפוך את העוגה לצלחת וקלף את הקלף. סובב את העוגה בצד ימין למעלה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
בקערה קטנה למיקרוגל בטוח, להקציף 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של משמש משמר עם 1/4 כוס מים ומיקרוגל עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
הגדר את החלק התחתון של מחבת springform על מתלה תיל ולהגדיר את המדף על תבנית אפייה. סדר את שכבת העוגה העליונה, בצד לחתוך למעלה, על מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מברשת את העוגה עם שליש שימורי משמש מומס.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
12
מורחים 1/2 כוס של שימורי משמש ללא הפרעה על גבי ולכסות עם שכבת העוגה האמצעית.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
13
מברישים את פני השטח עם שליש נוסף של שימורים מומסים ולהפיץ עוד 1/2 כוס של שמורות ללא הפרעה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
14
מברשת את הצד לחתוך של השכבה הסופית עם הנותרים נמס משמר ולהגדיר אותו לחתוך בצד למטה על העוגה. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות עוגה במידת צורך אפילו אותם.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
15
בקערה בטוחה במיקרוגל, מיקרוגל את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של משמש משמר עד נמס, על 30 שניות. לחץ על משמר דרך מסננת כדי להסיר את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מברישים את השימורים על כל העוגה עד מצופה לחלוטין. להכניס למקרר במשך 20 דקות עד סט.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
17
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא את סירופ תירס עם רום 2 כפות מים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
18
שים את השוקולד לתוך קערה חסינת חום ושופכים את התערובת החמה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
תן לעמוד עד מותך, ואז להקציף עד חלקה. אם זיגוג השוקולד עבה מדי לשפוך, לטאטא כף אחרת של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
20
בואו להתקרר כדי להתחמם.
21
באמצעות מרית אופסט, לגרד את כל משמר עודף מן העוגה, כך שהוא מצופה קלות. לאט לאט לשפוך חצי זיגוג שוקולד חם במרכז העוגה, ומאפשר לו בעדינות המעיל העליון להפיץ את הצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
22
מורחים את הזיגוג באופן שווה מעיל טורט. מיקרוגל הזיגוג הנותר במשך כמה שניות וחזור לשפוך ולהתפשט. לגרד כל זיגוג עודף. מקררים לפחות 10 דקות כדי להגדיר את הזיגוג, ולאחר מכן לחתוך את הטורט לתוך טריזים ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה