Sacher Torte
סאכר טורט הוא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רום, חמאה, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Sacher Torte, Sacher torte, ו לורה Sacher טורט (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה מחבת springform 9 אינץ'. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף וחמאה את הנייר. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, מקציפים את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
בקערה קטנה, לטאטא את הקמח כל המטרה עם קמח שקדים ומלח. בקערה גדולה אחרת, לנצח את החמאה והסוכר עד רכות.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, ומכים עד רכות. הכה בשוקולד, ולאחר מכן הכה בקערות. הכה באחד-רבע מהלבנים, ולאחר מכן, באמצעות מרית, לקפל את שאר הלבנים עד לא נותרו פסים.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 35 עד 40 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
תן את העוגה מגניב על מתלה חוט במשך 30 דקות, ואז להסיר את הטבעת ולתת את העוגה מגניב לחלוטין. הפוך את העוגה לצלחת וקלף את הקלף. סובב את העוגה בצד ימין למעלה. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 אפילו שכבות.
בקערה קטנה למיקרוגל בטוח, להקציף 1/4 כוס בתוספת 2 כפות של משמש משמר עם 1/4 כוס מים ומיקרוגל עד נמס.
הגדר את החלק התחתון של מחבת springform על מתלה תיל ולהגדיר את המדף על תבנית אפייה. סדר את שכבת העוגה העליונה, בצד לחתוך למעלה, על מחבת springform.
מברשת את העוגה עם שליש שימורי משמש מומס.
מורחים 1/2 כוס של שימורי משמש ללא הפרעה על גבי ולכסות עם שכבת העוגה האמצעית.
מברישים את פני השטח עם שליש נוסף של שימורים מומסים ולהפיץ עוד 1/2 כוס של שמורות ללא הפרעה על גבי.
מברשת את הצד לחתוך של השכבה הסופית עם הנותרים נמס משמר ולהגדיר אותו לחתוך בצד למטה על העוגה. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות עוגה במידת צורך אפילו אותם.
בקערה בטוחה במיקרוגל, מיקרוגל את 1/4 כוס הנותרים בתוספת 2 כפות של משמש משמר עד נמס, על 30 שניות. לחץ על משמר דרך מסננת כדי להסיר את המוצקים.
מברישים את השימורים על כל העוגה עד מצופה לחלוטין. להכניס למקרר במשך 20 דקות עד סט.
בינתיים, בסיר בינוני, לטאטא את סירופ תירס עם רום 2 כפות מים ולהביא לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
שים את השוקולד לתוך קערה חסינת חום ושופכים את התערובת החמה על גבי.
תן לעמוד עד מותך, ואז להקציף עד חלקה. אם זיגוג השוקולד עבה מדי לשפוך, לטאטא כף אחרת של מים חמים.
באמצעות מרית אופסט, לגרד את כל משמר עודף מן העוגה, כך שהוא מצופה קלות. לאט לאט לשפוך חצי זיגוג שוקולד חם במרכז העוגה, ומאפשר לו בעדינות המעיל העליון להפיץ את הצד.
מורחים את הזיגוג באופן שווה מעיל טורט. מיקרוגל הזיגוג הנותר במשך כמה שניות וחזור לשפוך ולהתפשט. לגרד כל זיגוג עודף. מקררים לפחות 10 דקות כדי להגדיר את הזיגוג, ולאחר מכן לחתוך את הטורט לתוך טריזים ומגישים עם קצפת.