Scallion And Mozzarella Cornbread
Scallion ו Mozzarella Cornbread עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פימיאנטו-זיתים ממולאים, מוצרלה, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. נסו שני צ'ילי בשר עם לחם תירס בצל ירוק, Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, ו נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט} (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. בנדיבות לרסס צלחת אפיית זכוכית 8 על 8 אינץ ' עם שמן צמחי תרסיס בישול. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת לחם התירס, חלב חמאה, חמאה מומסת, ביצים, זיתים, בצל ירוק וגבינה עד שהתערובת יוצרת חמאה עבה וגושית. באמצעות מרית מורחים את הבלילה לתבנית האפייה מוכנה.
אופים עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. אפשר את לחם התירס להתקרר במחבת במשך 15 דקות.
חותכים לריבועים 1 1/2 אינץ ' ומגישים.
הערה של קוק: כדי להסיר את לחם התירס מבושל בקלות מן התבנית, השורה הראשונה בתחתית וצדדים עם 2 חתיכות של נייר קלף, כל 7 אינץ 'ו 15 אינץ' ארוך, המאפשר נייר קלף עודף כדי להיתקל הצדדים. כאשר מבושל ומקורר, להשתמש בנייר קלף עודף כמו ידיות כדי להסיר את לחם התירס מן המחבת. מקלפים את נייר הקלף וחותכים לריבועים.