Scaloppine עוף מצופה פורצ'יני
Scaloppine עוף מצופה פורצ'יני נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, פטרוזיליה שטוחה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו {15 ארוחת ערב דקה} פורצ'יני לאבק Ribeye עם סלט שעועית ירוקה, Scaloppine עוף, ו Scaloppine עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות פורצ ' יני תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק. חותכים חזה עוף חצי אופקית.
מפזרים חתיכות עוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם אבקת פורצ ' יני, רועד את עודף אבקה.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 4 חתיכות עוף למחבת; מבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד העוף הוא השחמה קלה לעשות.
הסר עוף מהמחבת; להתחמם. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן הנותרים 4 חתיכות עוף.
חום שנותר 1 כפית שמן על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ושום למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 3 כוסות פטריות; לבשל 5 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים מרק למחבת; מבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס (כ 5 דקות). מערבבים שמנת חמוצה; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל, ופטרוזיליה.