Scaloppine עוף עם אפונה Snap סוכר, אספרגוס, סלט לימון
Scaloppine עוף עם אפונה Snap סוכר, אספרגוס, וסלט לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לכם מלח, אפונה snap סוכר לחתוך ג'וליאן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, סלט אפונה מתוק עם ויניגרט לימון נענע, ו אסיה מתובל סוכר Snap אפונה סלט עם לימון.
הוראות
אפונה אדים ואספרגוס, מכוסה, 4 דקות או עד פריך-מכרז. לשטוף תערובת אפונה עם מים קרים; לנקז. לְצַנֵן.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 2 חצאי השד למחבת; לטגן 2 דקות בכל צד או עד הסוף. חזור על הנוהל פעמיים עם עוף שנותר.
מוסיפים מרק ויין למחבת; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 5 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, מנטה, שמן, קליפה, ומיץ, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף תערובת שמן על תערובת אפונה; לזרוק בעדינות מעיל.
מגישים תערובת אפונה עם עוף ורוטב.