Scamorza פאן-פריד עם סלט ארוגולה ושני פסטוס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך עלי ארוגולה, חומץ יין, ספריגים אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט ארוגולה מנגו וגבינת עיזים מטוגנת פאנקו, סלט ארוגולה עם פרושוטו פריך, פרמזן וביצים מטוגנות, ו תפוח-סלט ארוגולה עם גבינת עיזים וצדפות מטוגנות.
הוראות
על תבנית אפייה מעוטרת, לסדר את העגבניות בשכבה אחת.
טפטוף עם שמן זית, העונה עם מלח וסוכר העליון עם אורגנו.
אופים במשך 1 שעה, עד העגבניות רכות אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. זרוק את האורגנו.
בינתיים, במעבד מזון, מחית 3 כוסות של ארוגולה עם 1/4 כוס שמן זית עד חלקה. מתבלים במלח ומגרדים לקערה. מחק את מעבד המזון.
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת 1/2 כוס שמן הזית למעבד; מעבדים למחית גס ומתבלים במלח.
בקערה, לטאטא את vinegars עם שמן צמחי 1/2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח.
מחממים מחבת לא דביקה. מטגנים את הגבינה מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד משחימים היטב ופשוט מתחילים להמיס, 2 דקות.
תעביר את הסקמורזה לצלחות.
בקערה גדולה, לזרוק את 9 כוסות הנותרים של ארוגולה עם ההלבשה. תלוש את הסלט על הצלחות לצד הגבינה. נקד את הגבינה עם הפסטו. מסדרים את פרוסות העגבניות סביב הסלט, טפטוף בשמן זית ומגישים מיד.