Scooped: גלידת מנטה שוקולד לבן עם מולסה רימון
אם $1.29 למנה נופל בתקציב שלך, Scooped: גלידת מנטה שוקולד לבן עם מולסה רימון יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 36 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם חלב, מולסה רימון, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. מתכונים דומים: Scooped: גלידת שוקולד לבנה עם חנונים, עוגיות שוקולד לבן רימון ונענע צ'יפס, ו מולסה רימונים ומרינדה מנטה.
הוראות
בסיר שלושה ליטר, מחממים חלב ושמנת עד מתחת לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף עלי נענע. עלים תלולים במשך 1 1/2 עד 2 שעות.
בקערה, לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר עד עבה, לימוני בצבע. חלמונים ייפלו בסרטים מקצף.
הסר עלי נענע והחזר מחבת לחום בינוני-נמוך.
לטאטא בתערובת חלמון, שוקולד לבן, ומלח, ערבוב כל הזמן עד התערובת חלקה. מערבבים עד רפרפת מעילי הגב של כף ו לסחוב אצבע משאיר קו נקי. מסננים לתוך מיכל אטום ו efrigerate לילה, או לפחות 6 שעות.
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים רך עם 1 עד 2 כפיות של מולסה רימון, או לקרר 2 עד 3 שעות עד חברות גלידה למעלה. להפשיר על הדלפק 10 דקות לפני ההגשה, כדי לאפשר גלידה כדי לרכך.