Scooped: גלידת פקאן חמאה באמת
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חצי חצי, מלח, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Scooped: גבינת שמנת גלידת מערבולת גויאבה, Scooped: גלידה חלבה גזר, ו Scooped: אפרסמון וגלידת דבש.
הוראות
בסיר גדול, להמיס 8 כפות חמאה על אש בינונית נמוכה, ולאחר מכן מערבבים בסוכר חום. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל סוכר עד שזה רק מתחיל להריח קלוי סמוקי, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים חצי וחצי וממרח מיסו, מקציפים לשלב. מביאים לרתיחה חשופה, מקציפים לעתים קרובות.
בעוד תערובת חלב הוא חימום, להקציף חלמונים ביצה היטב בקערה בינונית. כאשר חלב רק מתחיל לבעבע, להוסיף שליש תערובת חלמונים, אחד מצקת בכל פעם, לטאטא כל הזמן. לאחר מכן להעביר תערובת חלמון לסיר ולהקציף לשלב. להפחית את החום לנמוך.
לבשל פודינג, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מצפה את הגב של כף אצבע סחוב משאיר קו נקי.
הסר מן החום להקציף וניל וקינמון.
יוצקים דרך מסננת לתוך מיכל אטום וצינה לילה לפני נטישה על פי הוראות היצרן.
בזמן שהגלידה חובצת, פקאן טוסט בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עם כף הנותרים של חמאה וסוכר חום. מערבבים לעתים קרובות ומבשלים עד פקאן להריח קלוי להכהות מעט בצבע.
מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד.
כאשר גלידה הסתיימה, להעביר מיכל אטום גדול או קערה. מערבבים בפקאנים, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום לצנן במשך 4-5 שעות; גלידה תהיה רכה מאוד מתוך נטישה צריך זמן להגדיר. מערבבים גלידה הרבה לפני ההגשה, כמו פקאן אולי שקעו לתחתית.