Sea Island אפונה אדומה עם סלט עלה סלרי
אפונה אדומה האי שון עם סלט עלה סלרי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, סלרי פלוס, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פטרוזיליה, עלי סלרי וסלט ג'יקמה, סלט דיונון בגריל עם פסטו עלי סלרי, ו פלפל קלוי וקרוסטיני עלי סלרי.
הוראות
מניחים אפונה בסיר בינוני; מכסים עם מים 6 כוסות; בואו להשרות במשך 3 שעות או לילה.
להביא מים עם אפונה לרתיחה (לאלהשכיב); להרתיח במשך 15 דקות. להפחית את החום tomedium; בעדינות מבשלים, הוספת מים by1 / 2-כוסים לפי הצורך כדי לשמור על אפונה מכוסה, עד אפונה הם מכרז אבל עדיין להחזיק אתצבע, 20-25 דקות.
הסר מן החום ומערבבים 1 כפית מלח. מתבלים לטעםעוד מלח, אם תרצה. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. חימם מחדש לפני המשך, הוספת מים יותר על ידי1 / 4-חופנים אם עבה מדי.
Sprinklewith מלח וקוצצים, מדי פעם מורחים עם גב של סכין, עד פסטורות גס. לקשור טימין ועלה דפנה עם מטבחגוון כדי ליצור צרור זר garni.
חום 1/4 כוס שמן בסיר בינוני חום overmedium; להוסיף רסק שום, bouquetgarni, סלרי, בצל ופלפל פעמון;לבשל עד ירקות הם מכרז, על 15minutes.
מוסיפים אפונה עם נוזל הבישול שלהם; מביאים לרתיחה. מבשלים עד טעמים רוטב meldand מעובה, 10-15 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה. תניח בצד.
טוסט זרעי כוסברה ב dryskillet קטן על חום בינוני, מחבת רועד לעתים קרובות, עד ריחני מעט כהה יותר בצבע, 2-3 דקות.
בואו מגניב. לטחון בגסות ina spice מיל, או מקום plasticbag resealable למחוץ עם מערוך או thebottom של מחבת כבדה.
שלב celeryleaves, פטרוזיליה, עירית, גרידת לימון, וזרעי כוסברה מסורק בקערה קטנה;לטפטף עם שמן ולזרוק למעיל. העונה עם מלח ופלפל סדוק. דיבידפיאס בין צלחות או העברה לשירותקערה; לקשט עם סלט.