Seppie In Zimino con Piselli (תבשיל דיונונים עם אפונה ותרד)
Seppie ב Zimino con Piselli (תבשיל דיונון עם אפונה ותרד) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 921 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך תפוחי אדמה, תרד תינוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית נסו Seppie coi piselli alla romana (Squid And Peas בסגנון רומי), Spezzatino di vitello con piselli (צלי עגל עם אפונה), ו אפונה עם חזיר: פיזלי אל פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 כוס רוטב עגבניות בסיסי, מתכון כדלקמן;
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
2
בכלי חרס כי הוא תנור ועמיד תנור, מניחים שמן זית, בצל, סלרי, שום, אנשובי ופלפלים צ ' ילי ומבשלים עד מרכך וזהוב בהיר חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילה
אנשובי
שמן זית
סלרי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מוסיפים את רוטב העגבניות, דיונונים ותפוחי אדמה ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים יין, חומץ ואפונה ומכסים. מבשלים 1 שעה. בדוק תיבול ורכות, להוסיף תרד, לנבול 2 דקות מכוסה ומגישים עם פלחי לימון.;
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טריז לימון
רוטב עגבניות
דיונונים
תיבול
תפוח אדמה
תרד
חומץ
אפונה
יין
4
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
7
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.