קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית

Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר לבישול איטי עם דובדבן תפוח מלית. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, בצל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוח טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים מהיר וקל כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי תירס, צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי חמוציות-לחם תירס, ו צלעות חזיר מבשלות לאט עם מלית לחם תירס גביני.

הוראות

1
ריסוס בתוך תנור איטי 4-5 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מערבבים את כל החומרים למעט חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מניחים חצי מתערובת המילוי בבישול איטי; למעלה עם חזיר. כפית שנותרה מלית תערובת על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות או עד חזיר רך. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.