קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Slow-Cooker קיצור רביולי לזניה

Slow-Cooker קיצור רביולי לזניה
המתכון איטי בישול קיצור רביולי לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 6 שעות אם יש לך בצל, רוטב פסטה עגבניות, תערובת גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קציצות ברביקיו חמוציות קיצור דרך לבישול איטי, מרק רביולי בישול איטי, ו תבשיל רביולי בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
כפית 3/4 כוס רוטב הפסטה בתחתית סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
שכבה של חצי רביולי, חצי מתערובת הבשר וכוס אחת של גבינה על רוטב. חזור על שכבות עם רוטב 3/4 כוס, נשאר רביולי ותערובת בשר בקר הנותרים. למעלה עם רוטב שנותר; מפזרים הנותרים 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 6 שעות או עד רביולי הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.