Snapper ו דקר Escabeche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 129 גרם של שומן, וסך הכל 1388 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו פתיתי צ'ילי, עגבניות שימורים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. Snapper ו דקר Escabeche, Snapper אדום Escabeche, ו מחבת צרוב אדום Snapper Escabeche דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים לימון בקערה קטנה ומיקרוגל במשך כמה דקות כדי לשחרר את השמנים האתריים. הלימון יהיה חם מגיע מהמיקרוגל, כך להפריש עד שהוא פשוט מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט בינונית, ומטגנים את הפלפלים האדומים, הצהובים והירוקים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את הבצל האדום ואת פתיתי צ ' ילי ו לטגן עד שהם מתחילים להתרכך. בבלנדר, עגבניות מבושלות מחית, חומץ בלסמי ורוטב חריף. השארת בלנדר פועל לסחוט את מיץ לימון מן לימון מיקרו-נופף (לאחר הסרת זרעים) דרך פתח ההזנה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עגבניות מבושלות
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להעביר את התערובת למחבת של פלפלים ובצל ומבשלים מעל חום בינוני, המאפשר להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות F, או לפי הוראות היצרן עבור מזונות דומים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
7
מערבבים קמח, מלח, פלפל שחור, אבקת שום לדלות את הסנאפר ואת פילה דקר בתערובת זו, רועד את כל עודף. מטגנים בשמן עמוק את הדגים עד חום זהוב, ומסירים למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקר
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מסדרים את הדגים לאורך כל צד של מגש ארוך כפית את escabeche באמצע.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.