קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 18 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

Sopa Marquis

Sopa Marquis
מרקיז Sopa עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 68 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1051 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עוף, פסטה שיער מלאך, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-18 דקות. נסו המילוי הנפלא של מר מרקיז, עוף Sopa, ו Sopa Caldosa (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המרק ומאמץ אותו. לקטוף את חתיכות העוף החוצה ולהניח אותם בצד עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
מרקמרק
2
כאשר העוף הוא מגניב, למשוך את העור ולהשליך, ולאחר מכן לגרוס את הבשר בגסות, להיפטר כל שומן, סחוס, וכו כמו שאתה הולך. תניח את בשר העוף בצד. המרק יכול להתבצע ואת העוף מגורר עד 2 ימים לפני הכנת המרק.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוףבשר עוף
בשרבשר
מרקמרק
מרקמרק
3
מחממים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מביאים את המרק המתוח, סלרי וגזר לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. לטעום את המרק ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך. התאם את החום כך מרק הוא רותח ומבשל עד הירקות רכים אבל לא רגשני, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בינתיים, מערבבים את הפידואים לתוך המים הרותחים, מוחצים כל קומץ לשבור את האטריות כמו שאתה הולך. מבשלים עד רך אבל עם קצת ביס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
6
מסננים את האטריות ולשים אותם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את שמן הזית וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
8
כאשר הירקות רכים, מערבבים את העוף הגרוס, אבוקדו, כוסברה ומיץ ליים למרק. להביא את סיר המרק לשולחן, יחד עם אטריות פלחי ליים. כף חלק האטריות לתוך כל קערה ומצקת חלק מהמרק עליהם. (מערבבים את המרק עם מצקת כך שאתה בטוח כדי לקבל קצת מכל מרכיב לתוך כל קערה.) לעבור את פלחי הסיד בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
סיד טריזסיד טריז
מיץ לייםמיץ ליים
ירקירק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
פסטהפסטה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
קערהקערה
סירסיר
1
שים את העוף, הבצל והפלפל האדום בסיר גדול. (שלי הוא 16 ליטרים.) לשטוף את ראשי השום במים קרים, ולאחר מכן לקלף את העור papery. לשבור את ראש השום לתוך ציפורן בודדת. שוטפים וחותכים את השורשים מהכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עוף שלםעוף שלם
ציפורןציפורן
שוםשום
בצלבצל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
חותכים חתיכת cheesecloth בגודל של מגבת מטבח.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מים נוספיםמים נוספים
3
שים את שיני השום, פלפל, עלי דפנה, זרעי אכיוטה וכוסברה על הגבינה, להביא את הקצוות יחד כדי לעשות כיס קטן, ולקשור את רופף עם חוט מטבח. תן את הנרתיק כמה מכות טובות עם פטיש המטבח שלך, ולהוסיף אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מים נוספיםמים נוספים
סירסיר
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את העוף על ידי לפחות 2 עד 3 אינץ'. זרוק במשכן החזיר, אם משתמשים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ברפרוף קצף מלמעלה כפי שהוא יוצר. כאשר המים מגיעים לרתיחה, להתאים את החום כך מרק מבשל יציב, אבל לא מתגלגל לרתיחה. מבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
מיםמים
5
בדוק כדי לוודא את השדיים מבושלים דרך, ואז להסיר אותם מהמחבת. מבשלים 15 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר את הרגליים והירכיים. תניח את העוף בצד כדי להכין עוד צלחת עוף. (אם אתה משתמש בגב, צוואר, כנפיים, וכו'. אתה לא צריך להסיר שום דבר.) להשאיר את הגב, הצוואר ואת הכנפיים כדי טעם נוסף של מרק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מבשלים 1 שעה. מניחים מסננת על קערה גדולה ומניחים את המסננת בכמה שכבות של כותנה. בזהירות מסננים את המרק דרך הגבינה. (מצקת זה הדרך הקלה והבטוחה ביותר.)
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
קערהקערה
7
מוסיפים מלח, לפי הטעם, ומניחים להתקרר לפני הקירור.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברזרעים achiote (annatto), אופציונליזרעים achiote (annatto), אופציונלי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פידאוס (אטריות ביצים דקות) או פסטה שיער מלאךפידאוס (אטריות ביצים דקות) או פסטה שיער מלאך2גב שומן חזירגב שומן חזיר2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר, קלופים וחתוכים באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' (אודותגזר, קלופים וחתוכים באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' (אודות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבעולים סלרי-גבעולים פנימיים גדולים וחיוורים מתערבבים, לחתוך באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' (אודותגבעולים סלרי-גבעולים פנימיים גדולים וחיוורים מתערבבים, לחתוך באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ ' (אודות2קילוגרםעוף, לחתוך ל10 חתיכות או 5 ק עוף, לחתוך ל10 חתיכות או 5 ק " ג עוף גב, כנפיים, צוואר וgizzards1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1חבורה גדולהכוסברה טרייהכוסברה טרייה1ראש גדולכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1ham hock, אופציונליham hock, אופציונלי2Hass אבוקדו, מגולפים, וחותכים לקוביות 1/2 אינץHass אבוקדו, מגולפים, וחותכים לקוביות 1/2 אינץ1ליים, מיץליים, מיץ1סיד, חתוך לחתיכות.סיד, חתוך לחתיכות.12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל ספרדי גדול (על, שמאל שלם ולא מתובלבצל ספרדי גדול (על, שמאל שלם ולא מתובל1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום, cored, זרע, וחתוך לרבעיםפלפל אדום, cored, זרע, וחתוך לרבעים