מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו כמון טחון, חומץ יין, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלסה מלון, דרום מערב סלסה, ו סלסה מלון מוחיטו.
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מערבבים היטב עם מקציף תיל עם מיץ ליים ושאר החומרים; מערבבים היטב עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים מעל תערובת מלון, ולזרוק בעדינות. מכסים ומאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מלון
4
מגישים עם עוף או דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.