קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה

Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה
אם יש לך 4 x 8 1/2x1 1/4-מחבתות אלומיניום חד פעמיות אינץ', רוטב אנצ'ו צ' ילה, אבקת אנצ'ו צ' ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ליים דרום מערבי עם רוטב צ'ילי אנצ' ו, צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה, ו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה.

הוראות

1
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים על חזה בקר. עטיפות חזה פלסטיק; מקררים לפחות 2 שעות עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הסר מתלה העליון מ ברביקיו. הכן ברביקיו (חום נמוך). בריקטים קלים בארובה; לשפוך על צד 1 של מתלה גריל נמוך (תצטרך להדליק יותר בריקטים בארובה כדי לחדש 2 או 3 יותר פעמים במהלך צליה).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מסננים 2 שבבי עץ כוסות. פיזור 2 כוסות שבבי עץ מעל גחלים. תחזיר את מתלה הגריל לברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
ברביקיו חום ל 149°.
1
הסר מתלה העליון מ ברביקיו. הכן ברביקיו (חום נמוך). אם משתמשים 2-מבער גריל, אור 1 צורב. אם משתמשים בגריל 3 מבער, לא מבער מרכז אור.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מסננים 2 שבבי עץ כוסות. מחסנית 2 מחבתות מיני כיכר (אחד בתוך השני); למלא עם 1 שבבי עץ כוס. מחסנית נשארת מחבתות כיכר; למלא עם 1 שבבי עץ כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מקום מחבתות מעל להבה (אם באמצעות גריל 3 מבער, מניחים את שני המחבתות בצד 1 מואר). להחזיר מדף לברביקיו.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
ברביקיו חום ל 149°. (אם הטמפרטורה עולה גבוה מדי על גריל 3 מבער, לכבות צורב ללא צ ' יפס.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
Unwrap בריסקט ולסדר צד שומן ב 11 3/4 x 8 1/2 x 1/4-inch אלומיניום פאן; place pan מעל חלק unlit של ברביקיו. כיסוי ברביקיו. קוק brisket עד מיידי לקרוא מדחום מוכנס למרכז registers160°F, התאמת פתחי אוורור או הוספת פחם יותר לפי הצורך (אם באמצעות גריל פחם) או התאמת רמות הגז (אם באמצעות גריל גז) כדי לשמור על טמפרטורה בתוך גריל ברביקיו ב 121°, על 31/2 שעות. Baste brisket מדי פעם עם מיצי פאן ולהוסיף שבבי עץ סחוט יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מחבת עם חזה בקר. להשליך מחבת ומיצים. לעטוף בריסקט בחוזקה 2 גיליונות רחבים של רדיד חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מקום נקי 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 אינץ ' אלומיניום פאן. חזור לגריל על צד unlit, שמירה על טמפרטורה בתוך גריל ב 121°, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של מרכז בריסקט רושם190, על 1/2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
העברת בריסקט במחבת גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
תן לנוח לפחות 1 שעה עד 2 שעות.
10
בזהירות לפתוח בריסקט, שמירת כל מיצים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
להעביר מיצים לכד קטן.
12
מקום חזה בקר על משטח עבודה. דק לחתוך חזה פני תבואה; להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
13
מברשת חזה עם קצת מיצים.
14
מגישים עם כל מיצים הנותרים רוטב אנצ 'ו צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
15
* זמין בסעיף התבלינים של סופרמרקטים רבים בשווקים לטיניים.