Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה
אם יש לך 4 x 8 1/2x1 1/4-מחבתות אלומיניום חד פעמיות אינץ', רוטב אנצ'ו צ' ילה, אבקת אנצ'ו צ' ילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף ליים דרום מערבי עם רוטב צ'ילי אנצ' ו, צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה, ו צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה.
הוראות
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים על חזה בקר. עטיפות חזה פלסטיק; מקררים לפחות 2 שעות עד 24 שעות.
הסר מתלה העליון מ ברביקיו. הכן ברביקיו (חום נמוך). בריקטים קלים בארובה; לשפוך על צד 1 של מתלה גריל נמוך (תצטרך להדליק יותר בריקטים בארובה כדי לחדש 2 או 3 יותר פעמים במהלך צליה).
מסננים 2 שבבי עץ כוסות. פיזור 2 כוסות שבבי עץ מעל גחלים. תחזיר את מתלה הגריל לברביקיו.
הסר מתלה העליון מ ברביקיו. הכן ברביקיו (חום נמוך). אם משתמשים 2-מבער גריל, אור 1 צורב. אם משתמשים בגריל 3 מבער, לא מבער מרכז אור.
מסננים 2 שבבי עץ כוסות. מחסנית 2 מחבתות מיני כיכר (אחד בתוך השני); למלא עם 1 שבבי עץ כוס. מחסנית נשארת מחבתות כיכר; למלא עם 1 שבבי עץ כוס.
מקום מחבתות מעל להבה (אם באמצעות גריל 3 מבער, מניחים את שני המחבתות בצד 1 מואר). להחזיר מדף לברביקיו.
ברביקיו חום ל 149°. (אם הטמפרטורה עולה גבוה מדי על גריל 3 מבער, לכבות צורב ללא צ ' יפס.)
Unwrap בריסקט ולסדר צד שומן ב 11 3/4 x 8 1/2 x 1/4-inch אלומיניום פאן; place pan מעל חלק unlit של ברביקיו. כיסוי ברביקיו. קוק brisket עד מיידי לקרוא מדחום מוכנס למרכז registers160°F, התאמת פתחי אוורור או הוספת פחם יותר לפי הצורך (אם באמצעות גריל פחם) או התאמת רמות הגז (אם באמצעות גריל גז) כדי לשמור על טמפרטורה בתוך גריל ברביקיו ב 121°, על 31/2 שעות. Baste brisket מדי פעם עם מיצי פאן ולהוסיף שבבי עץ סחוט יותר לפי הצורך.
הסר מחבת עם חזה בקר. להשליך מחבת ומיצים. לעטוף בריסקט בחוזקה 2 גיליונות רחבים של רדיד חובה כבדה.
מקום נקי 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 אינץ ' אלומיניום פאן. חזור לגריל על צד unlit, שמירה על טמפרטורה בתוך גריל ב 121°, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של מרכז בריסקט רושם190, על 1/2 שעות יותר.
העברת בריסקט במחבת גיליון אפייה rimmed.
תן לנוח לפחות 1 שעה עד 2 שעות.
בזהירות לפתוח בריסקט, שמירת כל מיצים בנייר כסף.
מקום חזה בקר על משטח עבודה. דק לחתוך חזה פני תבואה; להעביר מגש.
מגישים עם כל מיצים הנותרים רוטב אנצ 'ו צ' ילה.
* זמין בסעיף התבלינים של סופרמרקטים רבים בשווקים לטיניים.