Spaghettini עם רוטב ביצי דגים
Spaghettini עם רוטב ביצי דגים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אצות נורי, עירית לקישוט, רוטב סויה לעונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: רוטב דגים, מחבת צרוב דגים עם רוטב אסיאתי, ו דג שומשום מצופה ברוטב קמפרי.
הוראות
מרתיחים את הספגטיני במחבת של מים מלוחים עד אל דנטה.
לרכך את החמאה ופעימה עד שמנת.
הסר את קרום דק טופס mentaiko ולערבב את roe עם החמאה.
דק לגרוס את אצות היבשות (נורים) ועלי shisho.
כאשר spaghettini מבושל, לנקז היטב. מיד לערבב עם mentaiko וטוב יותר העונה עם אבקת קומבו צ ' ה ורוטב סויה.
לשים על צלחת הגשה, מפזרים את אצות מיובשות ועלי shisho על גבי ומקשטים עם בצל ירוק או עירית.
Mentaiko הוא די קשה להחליף. הטעם הייחודי שלה מגיע מתהליך המלחה וצ ' ילי. אבקת קומבו צ ' ה עשויה גם להיות קשה להחליף, אבל אתה יכול לעשות משהו דומה עם מלאי דגים קצת חזק.