Spaghettini עם שרימפס, עגבניות ופירורי צ'ילה הוא Spaghettini חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שרימפס, עגבניות שרי ירושה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Spaghettini עם שום מיובש צ'ילה, Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים, ו Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את עגבניות השזיף בתבנית אפייה קטנה טפטוף עם חומץ 2 כפות של שמן זית. צלי במשך כ -20 דקות, רק עד העורות להשתחרר והעגבניות בקושי התרככו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העגבניות. באמצעות החורים הגדולים על פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות בחזרה לתוך צלחת אפייה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פומפיה תיבת
4
בינתיים, לחמם 2 כפות של שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את פירורי הלחם ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד זהב פריך, על 5 דקות. מערבבים את גרידת הלימון וקורט של פלפל אדום כתוש ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כסף ללא נעליים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
להעביר את הפירורים לקערה ולמחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד בקושי אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/2 כוס מי הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר ומערבבים 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
במחבת הגדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן עד מנצנץ. מתבלים את השרימפס במלח וקורטוב של פלפל אדום מרוסק ומבשלים על אש גבוהה, משליכים פעם או פעמיים, עד שבקושי מבושלים, בערך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיף את הבזיליקום והפסטה יחד עם הפסטה השמורה בישול מים ומבשלים, משליך, עד השרימפס לבנים בכל רחבי והפסטה מצופה ברוטב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מעבירים את הפסטה לקערות ומפזרים את עגבניות הדובדבן מסביב. למעלה עם רוטב עגבניות ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)